جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی طرز تهیه حموس لبنانی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Puyannnn با نام طرز تهیه حموس لبنانی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 235 بازدید, 2 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه حموس لبنانی
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
12,928
21,871
مدال‌ها
3
مواد لازم برای حموس لبنانی :

کنسرو نخود گرد1 قوطی
ارده60 گرم (یا 3 قاشق غذاخوری استاندارد)
لیمو سنگی درشت 1 عدد (3 قاشق غذاخوری استاندارد آب لیموی تازه گرفته شده)
زیره نصف قاشق چایخوری
آب سرد حدود 2 تا 3 قاشق غذاخوری
سیر1 حبه
روغن زیتون40 گرم یا 2 قاشق غذاخوری استاندارد
نمککمی
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
12,928
21,871
مدال‌ها
3
طرز تهیه حموس لبنانی :

ابتدا نخود از شب خیس کرده با به خوبی بپزید تا کاملا نرم شود. پیشنهاد می کنیم از کنسرو نخود استفاده کنید که در این صورت نخودهای کنسرو را حدود 15 دقیقه داخل آب بجوشانید.

داخل دستگاه غذاساز ابتدا ارده و ‌آبلیمو را بریزید و چند پالس بزنید تا یک کرم بسیار نرم بدست آورید.



باقی مواد به جز آب سرد را داخل دستگاه بریزید. مواد که یکدست شد، کم کم 3 قاشق غذاخوری آب را اضافه کنید و پالس بزنید تا حموس شما یک دست شود.



به همین سادگی حموس شما آماده است.

با چنگال روی آن را طرح بیاندازید و با پاپریکا و روغن زیتون و فلفل می توانید تزیین کنید و با نان پیتای سرخ شده، نان خشک، سبزیجات، کراکر یا حتی خالی خالی نوش جان کنید و لذت ببرید.
 
بالا پایین