جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

شیرینی پزی طرز تهیه خمیر فوندانت

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط DELVAN. با نام طرز تهیه خمیر فوندانت ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 205 بازدید, 2 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه خمیر فوندانت
نویسنده موضوع DELVAN.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DELVAN.
موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
4,089
24,776
مدال‌ها
6
مواد لازم برای تهیه خمیر فوندانت با پودر قند
ژلاتین ۱ ق چای خوری سر پر
آب سرد ۳ ق غذا خوری
گلوگز ۱/۴ پیمانه
گلیسیرین ۱ ق مرباخوری
کره یا روغن ۱۵ گرم
وانیل ۱/۲ ق چای خوری
پودر قند الک شده ۵ تا ۵.۵ پیمانه
 
موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
4,089
24,776
مدال‌ها
6
مرحله اول: بن ماری کردن ژلاتین
ابتدا پودر ژلاتین و آب سرد را داخل کاسه ریخته و هم بزنید تا ژلاتین حل شود سپس در ادامه کاسه را روی حرارت بخار کتری قرار دهید و خوب هم بزنید تا دانه ژله حل شود.

مرحله دوم: افزودن مواد
در ادامه گلوگز و گلیسیرین و کره و وانیل را به مواد داخل کاسه اضافه کنید و همین طور روی حرارت بخار آب هم بزنید تا کاملا یکدست شود سپس از روی کتری بردارید و بگذارید تا کمی از حرارت بیفتد.
 
موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
4,089
24,776
مدال‌ها
6
مرحله سوم: افزودن پودر قند
در ادامه پودر قند الک شده را اضافه کنید ابتدا با قاشق هم بزنید تا مخلوط شوند سپس دست های خود را کمی چرب کنید و شروع به ورز دادن خمیر کنید تا جایی که خمیر جمع شود.
مرحله چهارم: تهیه خمیر فوندانت ساده
در ادامه روی سطح پودر قند بپاشید و خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه خوب ورز دهید تا کشدار و نرم و لطیف شود به همین راحتی خمیر ما حاضر است شما می توانید از آن برای تزئین کیک استفاده کنید برای استفاده روی سطح کمی نشاسته ذرت بریزید و خمیر را با وردنه پهن کنید.
 
بالا پایین