جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه خورش اناربیج خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط اولدوز با نام طرز تهیه خورش اناربیج خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 229 بازدید, 8 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه خورش اناربیج خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
نویسنده موضوع اولدوز
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط اولدوز
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
مواد لازم برای ۴ نفر
گردو خرد شده۲ فنجان
رب انار ترش۱ قاشق غذاخوری
مخلوط گشنیز و نعنا۱٫۵ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد بزرگ + ۱ عدد کوچک
سیر۱ حبه
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده گوساله۲۰۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
دلار۱ قاشق مرباخوری
آرد۳ قاشق غذاخوری
دانه اناربه مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
مرحله اول
برای تهیه خورش اناربیج خوشمزه در ابتدای کار گردو خرد شده را درون غذاساز می ریزیم، سپس به خوبی میکس می کنیم تا گردو کاملا پودر شده و به روغن بیفتد. حالا سیر و پیاز بزرگ را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
مرحله دوم
حالا گردو را به همراه سیر، پیاز، نصف قاشق رب انار، رب گوجه فرنگی و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه به اندازه کافی آب به قابلمه اضافه کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
مرحله سوم
حالا اجازه می دهیم خورش به مدت ۲ ساعت روی حرارت بماند تا جا بیفتد. در بین پخت چند مرتبه یخ به قابلمه اضافه کرده تا به گردو شوک وارد شده و روغن بیندازد. در ادامه گشنیز و نعنا را شسته و به صورت ریز خرد می کنیم.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
مرحله چهارم
پس از گذشت این زمان سبزی خرد شده را به همراه دلار به قابلمه اضافه می کنیم و مخلوط کرده، سپس اجازه می دهیم خورش به مدت ۲۰ دقیقه دیگر بجوشد. در این فاصله پیاز کوچک را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
مرحله پنجم
حالا گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز، آرد، تخم مرغ و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس به خوبی ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شده و گوشت کاملا منسجم شود.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
مرحله ششم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن مایع به آن می افزاییم. حالا از مواد گوشتی به اندازه یک گردو درشت جدا کرده و قلقلی می کنیم، سپس درون تابه گذاشته و به خوبی سرخ می کنیم
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
مرحله هفتم
در این مرحله قلقلی های سرخ شده را روی دستمال مخصوص روغن گیری قرار می دهیم تا روغن اضافی شان کشیده شود. پس از گذشت ۲۰ دقیقه کوفته ها را درون قابلمه گذاشته و اجازه می دهیم خورش به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
مرحله هشتم
پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت برداشته و خورش را درون ظرف مورد نظرمان ریخته، سپس مقداری دانه انار به صورت پخش روی خورش می ریزیم. در نهایت خورش را به همراه پلو زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان.
 
بالا پایین