جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه خورش ماست

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Puyannnn با نام طرز تهیه خورش ماست ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 124 بازدید, 2 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه خورش ماست
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,532
22,013
مدال‌ها
3
مواد لازم برای خورش ماست اصفهانی:

ماست چکیده بی نمک2/5 کیلوگرم
گوشت گردن بدون استخوان250 گرم (با استخوان 350 گرم)
پیاز 1 عدد
شکر 1 پیمانه سرخالی
آب2 تا 3 پیمانه
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم
گلاب و زعفران دم کرده به مقدار لازم
خلال بادام ، خلال پسته و زرشکبرای تزیین
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,532
22,013
مدال‌ها
3
طرز تهیه خورش ماست اصفهانی :

ابتدا گوشت را با یک عدد پیاز و کمی زردچوبه و مقدار کمی فلفل و آب روی حرارت قرار دهید تا با حرارت ملایم کاملا بپزد. زمانی گوشت پخت، حدود نیم ساعت قبل از اینکه از روی حرارت بردارید مقداری نمک به آن اضافه کنید تا مزه دار شود. سپس گوشت پخته شده را از استخوان جدا کنید و در یک ظرف مسی با گوشت کوب خوب آن را بکوبید تا کش دار شود.



این مرحله مهم ترین مرحله پخت خورش ماست است و باید به خوبی آنرا انجام دهید. در این مرحله باید آنقدر گوشت را بکوبید تا رنگش مایل به سفید و کش دار شود. اگر این کار را به خوبی انجام دهید خورش ماست شما کشدار و منسجم می شود.



اکنون یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و ماست چکیده را به همراه شکر داخل قابلمه بریزید. در ادامه مواد را به خوبی مخلوط کنید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مداوم هم بزنید تا ماست حباب بزند و نزدیک به جوشیدن باشد.



پس از اینکه ماست به جوش آمد گوشت کوبیده شده را به قابلمه اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا مواد یکدست شوند. پس از اینکه گوشت با دیگر مواد به خوبی مخلوط شد، مغز گردو را به همراه خلال بادام، زعفران دم کرده، گلاب و مقداری نمک اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا خورش جا بیفتد.



خورش ماست شما آماده شده است آن را پس از خنک شدن و قرار دادن در یخچال در ظرف مورد نظر بکشید و با زرشک، خلال بادام و پسته تزیین کنید.
 
بالا پایین