طرز تهیه خورش گیلاخه با لپه :
برای تهیه خورش گیلاخه، ابتدا گیلاخه ها را پاک کنید و خوب بشویید و آبکشی کنید و بعد خرد کنید. پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت بدهید زمانی که پیازها سبک شدند گوشت خورشتی را اضافه کنید و کاملا با هم سرخ کنید و بعد به آن نمک و زردچوبه و فلفل بزنید. لپه و لیموعمانی را اضافه کنید و اجازه بدهید با گوشت بپزند.
بعد گیلاخه های خرد شده را در روغن تفت بدهید و به خورش اضافه کنید. صبر کنید خورشت خوب جا بیفتد. نوش جان.
* می توانید به جای لیمو عمانی از پودر لیموعمانی و یا آبغوره استفاده کنید.
* اگر دوست نداشتید می توانید لپه را حذف کنید.