جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی طرز تهیه دلمه بادمجان حصیری

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط *SHAKIBAgh* با نام طرز تهیه دلمه بادمجان حصیری ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 179 بازدید, 2 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه دلمه بادمجان حصیری
نویسنده موضوع *SHAKIBAgh*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط *SHAKIBAgh*
موضوع نویسنده

*SHAKIBAgh*

سطح
2
 
کَشیپ شِرلی
کاربر ویژه انجمن
May
1,262
15,329
مدال‌ها
5
دلمه بادمجان حصیری یا همان بقچه بادمجان را می توانید به عنوان پیش غذا و یا به عنوان وعده شام سبک و رژیمی تهیه کنید برای آموزش طرز تهیه دلمه بادمجان حصیری با ما همراه باشید.


مواد لازم برای بقچه بادمجان :​

  • بادمجان:6 عدد
  • پیاز خرد شده :1 عدد متوسط
  • برنج آبکش شده :1 پیمانه
  • گوشت چرخکرده گوساله :200 گرم
  • روغن :به میزان لازم
  • نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا و زردچوبه:به میزان لازم
  • سبزی معطر خشک:2 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه، گوجه و قارچ :برای تزیین
  • پنیر موزرلای رنده شده:1پیمانه

دستور پخت دلمه بادمجان حصیری :​

مرحله اول​

بادمجان ها را از قبل پوست گرفته و داخل آب و نمک بریزید تا برای نیم ساعت بماند. بعد از نیم ساعت بادمجان ها را از داخل آب خارج کرده و به شکل ورقه های نازک برش بزنید و سرخ کنید. بعد از اینکه دو طرف بادمجان ها طلایی شد آن ها را از تابه خارج کرده و روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی اش برود.

دلمه بادمجان حصیری


مرحله دوم​

قارچ ها را به شکل ورقه ای برش زده و در همان تابه بریزید و تفت دهید. قارچ ها را از تابه خارج کرده و پیاز را در همان تابه بریزید و تفت دهید تا سبک شود. سپس گوشت را افزوده و با پیاز تفت دهید تا تغییر رنگ داده و سرخ شود.

بقچه بادمجان


 
موضوع نویسنده

*SHAKIBAgh*

سطح
2
 
کَشیپ شِرلی
کاربر ویژه انجمن
May
1,262
15,329
مدال‌ها
5

مرحله سوم​

در ادامه ادویه ها را افزوده و مواد را زیر و رو کنید تا بخوبی یکدست شود. برنج آبکش شده را به تابه افزوده و مواد را خوب مخلوط نمایید . در ادامه رب را افزوده در گوشه ای از تابه تفت دهید و با سایر مواد مخلوط نمایید. در نهایت سبزی خشک را هم بریزید و برای چند ثانیه تفت دهید.

دلمه بادمجان حصیری


مرحله چهارم​

اگر دوست داشتید میتوانید از سبزی تازه استفاده نمایید. دو ورق بادمجان را به شکل بعلاوه داخل یک بشقاب قرار داده و وسط آن یک قاشق از مواد دلمه قرار دهید و بادمجان را روی آن برگردانید و یک عدد خلال دندان را به شکل عمودی داخل آن فرو کنید. دلمه ها را به همین شکل آماده کرده و داخل سینی بچینید.

 
موضوع نویسنده

*SHAKIBAgh*

سطح
2
 
کَشیپ شِرلی
کاربر ویژه انجمن
May
1,262
15,329
مدال‌ها
5

مرحله پنجم​

فلفل دلمه ای و گوجه را به شکل مربع های یک اندازه و به تعداد دلمه ها برش بزنید. روی خلال دندان هایی که از دلمه بیرون زده یک برش فلفل دلمه ، یک برش قارچ و یک برش گوجه قرار دهید . در آخر روی دلمه ها پنیر رنده شده بپاشید و برای 10 تا 15 دقیقه در طبقه پایین فری که با دمای 150 الی 200 درجه گرم شده بپزید.

دلمه بادمجان

مرحله ششم​

بعد از این مدت زمان دلمه ها را به طبقه بالای فر انتقال داده و برای چند دقیقه دیگر بپزید در حدی که پنیر طلایی شود. دلمه ها را از فر خارج کرده و به عنوان یک پیش غذای خوشمزه و یا شام سبک میل کنید.

فینگر فود بقچه بادمجان


نکات تکمیلی در مورد دلمه بادمجان حصیری​

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
دلمه بادمجان حصیری را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
 
بالا پایین