- May
- 1,262
- 15,329
- مدالها
- 5
دلمه بادمجان حصیری یا همان بقچه بادمجان را می توانید به عنوان پیش غذا و یا به عنوان وعده شام سبک و رژیمی تهیه کنید برای آموزش طرز تهیه دلمه بادمجان حصیری با ما همراه باشید.
مواد لازم برای بقچه بادمجان :
- بادمجان:6 عدد
- پیاز خرد شده :1 عدد متوسط
- برنج آبکش شده :1 پیمانه
- گوشت چرخکرده گوساله :200 گرم
- روغن :به میزان لازم
- نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا و زردچوبه:به میزان لازم
- سبزی معطر خشک:2 قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه، گوجه و قارچ :برای تزیین
- پنیر موزرلای رنده شده:1پیمانه
دستور پخت دلمه بادمجان حصیری :
مرحله اول
بادمجان ها را از قبل پوست گرفته و داخل آب و نمک بریزید تا برای نیم ساعت بماند. بعد از نیم ساعت بادمجان ها را از داخل آب خارج کرده و به شکل ورقه های نازک برش بزنید و سرخ کنید. بعد از اینکه دو طرف بادمجان ها طلایی شد آن ها را از تابه خارج کرده و روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی اش برود.
مرحله دوم
قارچ ها را به شکل ورقه ای برش زده و در همان تابه بریزید و تفت دهید. قارچ ها را از تابه خارج کرده و پیاز را در همان تابه بریزید و تفت دهید تا سبک شود. سپس گوشت را افزوده و با پیاز تفت دهید تا تغییر رنگ داده و سرخ شود.