موضوع نویسنده
- Oct
- 6,749
- 32,309
- مدالها
- 7
دلمه ها رو من از قبل پیچیده و بخار داده و پس از خنک شدن توی فریزر نگهداری کرده بودم و برای این شب دوباره دم کردم
.
مواد لازم :
برگ تازه و نازك و ترد 400 گرم
لپه نصف پیمانه
برنج یک پیمانه
سبزي هاي معطر 500 گرم
گوشت چرخ کرده 300 گرم
نمك و فلفل و ادويه به میزان دلخواه
پیاز بزرگ برای پياز داغ 4 عدد
زعفران دم کرده در صورت تمایل کمی
گوجه سبز کمی
رب گوجه فرنگي به میزان دلخواه
شكر، آبليمو، یا سرکه برای چاشني به دلخواه
* برگ تازه و نازك و ترد و بدون شكاف حدود 400 گرم ( گاهی که برگها ترد نباشن مقدار برگ بیشتری لازم دارین چون دور
ریز زیاد داره و برگ زیادی براتون نمی مونه . البته با برگهای خشن و زبر دلمه لطفی نداره و بهتره از خیر دلمه بگذرین . در
مناطق گرمسیر فقط اواسط فصل بهار برگها شاداب و لطیف هستن . ولی برگهای آذربایجان به خاطر سردی هوای منطقه
در فصل تابستان هم شاداب و لطیف هستن .)
.
مواد لازم :
برگ تازه و نازك و ترد 400 گرم
لپه نصف پیمانه
برنج یک پیمانه
سبزي هاي معطر 500 گرم
گوشت چرخ کرده 300 گرم
نمك و فلفل و ادويه به میزان دلخواه
پیاز بزرگ برای پياز داغ 4 عدد
زعفران دم کرده در صورت تمایل کمی
گوجه سبز کمی
رب گوجه فرنگي به میزان دلخواه
شكر، آبليمو، یا سرکه برای چاشني به دلخواه
* برگ تازه و نازك و ترد و بدون شكاف حدود 400 گرم ( گاهی که برگها ترد نباشن مقدار برگ بیشتری لازم دارین چون دور
ریز زیاد داره و برگ زیادی براتون نمی مونه . البته با برگهای خشن و زبر دلمه لطفی نداره و بهتره از خیر دلمه بگذرین . در
مناطق گرمسیر فقط اواسط فصل بهار برگها شاداب و لطیف هستن . ولی برگهای آذربایجان به خاطر سردی هوای منطقه
در فصل تابستان هم شاداب و لطیف هستن .)