جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه دوبلین کاول

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط DELVAN. با نام طرز تهیه دوبلین کاول ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 132 بازدید, 3 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه دوبلین کاول
نویسنده موضوع DELVAN.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DELVAN.
موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
4,089
24,776
مدال‌ها
6
مواد لازم
سوسیس ۲۵۰ گرم
بیکن ۲۵۰ گرم (بهتر است ضخیم باشد)
پیاز ۳ عدد
سیب زمینی ۲ کیلوگرم
سبزی جعفری ۴ قاشق غذاخوری خرد کرده
ژامبون گوشت و یا آب گوشت
اندازه لازم فلفل و نمک
 
موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
4,089
24,776
مدال‌ها
6
آموزش طرز تهیه دوبلین کادل با طعمی اصیل
ابتدا فر را بر روی درجه ۱۵۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم گردد. سپس آن را به تکه های یک اندازه و البته اختیاری برش بزنید.

مواد را با حرارت پایین پخته کنید. بیکن و سوسیس خود را نیز به صورت کبابی پخته نمایید به طوری که تغییر رنگ داده و قهوه ای گردد.
 
موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
4,089
24,776
مدال‌ها
6
درون قابلمه ای یک لایه پیاز طعم دار شده همراه با جعفری را بچینید، سپس بیکن را طعم دار کرده و همراه با جعفری قرار دهید. در لایه ی سوم سیب زمینی های طعم دار شده همراه با جعفری را قرار دهید. مابقی مواد را بر روی آخرین لایه بریزید.
قابلمه حاوی مواد را بر روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و چند جوش بزند. سپس شعله را کم کرده و درب قابلمه را بر روی آن قرار دهید.
 
موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
4,089
24,776
مدال‌ها
6
در نهایت هم برای ۳ تا ۵ ساعت درون فر قرار دهید تا پخته شود.
نکات طلایی
می توانید در صورت تمایل از عصاره مرغ و یا عصاره گوشت گاو بهره ببرید.

دوبلین کادل را می توانید در صورت نگهداری درست و درون یخچال تا ۴ روز پس از تهیه نیز مصرف نمایید. برای گرم کردن آن می توانید هم از فر (با درجه ۱۵۰ درجه سانتی گراد) به مدت نیم ساعت و هم از حرارت شعله گاز استفاده کنید.

بهتر است این غذا را منجمد نکرده و درون فریزر نگه داری نکنید.
 
بالا پایین