جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه رامن

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط DELVAN. با نام طرز تهیه رامن ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 148 بازدید, 3 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه رامن
نویسنده موضوع DELVAN.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DELVAN.
موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
4,089
24,776
مدال‌ها
6
مواد لازم برای تهیه رامن ژاپنی
نودل ۱ بسته
تخم مرغ ۱ عدد
سیر ۱ حبه
پیازچه ا عدد
هویج ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱/۲ قاشق غذا خوری
کره ۱/۲ قاشق چایخوری
سویا سس ۲ ق غذا خوری
نمک، فلفل قرمز، زنجبیل به میزان لازم
 
موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
4,089
24,776
مدال‌ها
6
مرحله اول: آماده سازی مواد
تخم مرغ را شسته به آب در حال جوش اضافه کرده و بعد از ده دقیقه تخم مرغ را از قابلمه خارج و داخل آب سرد قرار دهید تا رنگ زرده تخم مرغ تیره نشود. در ادامه هویج و پیازچه را به شکل نگینی خرد کنید و کنار بگذارید. سیر را نیز پوست بگیرید و رنده ریز بزنید.( به دلخواه می توانید از کمی سبز خوردن ساطوری شده نیز در ترکیب رامن استفاده کنید ).

مرحله دوم پخت رام
در ادامه داخل قابلمه ی آب ریخته و اجازه دهید تا به جوش بیاید سپس ادویه نودل و هویج را به آب اضافه کنید و اجازه دهید تا هویج کمی نرم شود. حالا نودل را به آب افزوده و اجازه دهید تا نودل نرم شود.
 
موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
4,089
24,776
مدال‌ها
6
مرحله سوم
مرحله سوم: تفت دادن کره
داخل تابه مناسبی کره را ریخته سیر و رب را در آن تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود سپس نودل آبکشی شده را به همراه هویج و سویا سس اضافه کنید.

مرحله چهارم: تهیه رامن ژاپنی
حالا پیازچه، سبزی خوردن (به دلخواه)، نمک، فلفل و زنجبیل را به نودل افزوده و مواد را به مدت ۲ دقیقه تفت دهید تا عطر ادویه ها آزاد شود. سپس رامن را در ظرف مناسب ریخته و با تخم مرغ آبپز شده و کمی پیازچه تزئین کنید. نوش جان
 
موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
4,089
24,776
مدال‌ها
6
بالا پایین