جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی طرز تهیه رولت بادمجان

  • نویسنده موضوع شاهین وثوقی
  • تاریخ شروع

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط شاهین وثوقی با نام طرز تهیه رولت بادمجان ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 419 بازدید, 10 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه رولت بادمجان
نویسنده موضوع شاهین وثوقی
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط شاهین وثوقی
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
ر rolet-bademjan.jpg ولت بادمجان یکی از پیش غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با مواد متنوعی پخته می شود
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان قلمی و بلند۴ عدد
گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
سیر۲ حبه
گوجه فرنگی۳ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا۲۰۰ گرم
جعفری خرد شده۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغن و زردچوبهبه مقدار کافی
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله اول​

ابتدا بادمجان را می شوییم و به صورت راه راه پوست شان را می گیریم، سپس به صورت ورقه ای نازک برش می زنیم. در ادامه کمی نمک روی بادمجان ها می پاشیم و انها را به مدت ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود.
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله دوم​

در همین حین پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز طلایی شود، سپس سیر را رنده کرده و به تابه اضافه می کنیم. سیر را فقط در حدی که عطرش بلند شود تفت می دهیم.
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله سوم​

در این مرحله وگوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم ا رنگ گوشت تغییر کند. یکی از گوجه فرنگی ها را پوست می گیریم و پس از خرد کرده به تابه اضافه می کنیم. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم.
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله چهارم​

حالا مواد را به خوبی تفت می دهیم تا آب اضافی موجود در تابه تبخیر شود، سپس جعفری خرد شده را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا جعفری با دیگر مواد به خوبی مخلوط شود. حالا تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم.
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله پنجم​

در این مرحله بادمجان را پس از گذشت ۳۰ دقیقه آبکشی می کنیم و آب اضافی وجود در بادمجان ها را با فشار دست می گیریم، سپس بادمجان را با دستمال حوله ای خشک می کنیم. در ادامه بادمجان را با کمی روغن سرخ می کنیم.
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله ششم​

پس از اینکه بادمجان ها را سرخ کردیم انها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود، سپس مقداری از مایه گوشتی بین هر بادمجان ورقه شده قرار می دهیم و آنرا به صورت لوله ای می پیچیم
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله هفتم​

در ادامه بادمجان های رول شده را داخل یک ظرف پیرکس کنار هم می چینیم، سپس مقداری پنیر پیتزا روی رول های بادمجان می ریزیم و ۱۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه قرار می دهیم تا پنیر ذوب شود، سپس گریل را روشن می کنیم تا روی پنیر طلایی شود.
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله هشتم​

در همین حین گوجه فرنگی های باقیمانده را به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن تفت می دهیم تا مانند املت روغن بیندازند، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و ادویه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سس به روغن بیفتد
 
بالا پایین