جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه رولت مرغ

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Mahi.otred با نام طرز تهیه رولت مرغ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 272 بازدید, 7 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه رولت مرغ
نویسنده موضوع Mahi.otred
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Mahi.otred
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12
مواد لازم برای ۴ نفر
سی*ن*ه مرغ چرخ شده۵۰۰ گرم
سی*ن*ه مرغ۱ عدد
پیاز۱ عدد متوسط
فلفل دلمه ای½ فلفل متوسط
هویج۳ عدد متوسط
تخم مرغ۱ عدد
سیر۲ حبه
شوید خشک۱ قاشق غذاخوری
پودر گشنیز و زنجبیلبه مقدار کافی
فلفل سیاه و فلفل قرمزبه مقدار کافی
نمک و زردچوبهبه مقدار کافی
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله اول​

برای تهیه ابتدا پیاز را به همراه فلفل دلمه ای با رنده ریز رنده می کنیم، سپس آبشان را به طور کامل می گیریم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه گوشت مرغ را چرخ می کنیم و به پیاز و فلفل دلمه ای اضافه می کنیم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله دوم​

در ادامه ۱ عدد از هویج ها و سیرها را نیز رنده می کنیم و به همراه تخم مرغ، شوید خشک شده و ادویه به کاسه حاوی مرغ چرخ شده اضافه می کنیم. حالا مواد را چند دقیقه ورز می دهیم تا با هم ترکیب شده و حالتی منسجم پیدا کنند.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله سوم​

حالا مایه رولت را روی یک فویل باز می کنیم و هویج های باقیمانده را وسط آن قرار داده و رول می کنیم. در ادامه سی*ن*ه مرغ را به صورت لایه های نازک برش می زنیم و با ادویه طعم دار می کنیم. حالا سی*ن*ه مرغ لایه شده را روی یک کاغذ روغنی می چینیم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله چهارم​

در ادامه رولت مرغ را روی لایه های سی*ن*ه مرغ قرار می دهیم و مجددا رول را داخل کاغذ روغنی می پیچیم تا مرغ های برش خورد دور تا دور رولت مرغ را بگیرند. حالا رولت مرغ را بر عکس درون سینی فر قرار می دهیم به صورت که لایه های برش خورد بالا قرار بگیرند.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله پنجم​

کاغذ روغنی دور رولت را با آب نمدار می کنیم، سپس رولت را داخلی فری که از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کرده ایم قرار می دهیم تا اماده شود. حدود ۴۰ تا ۶۰ دقیقه زمان برای پخت رولت مرغ کافی است.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله ششم​

در حین پخت رولت هر زمان کاغذ روغنی روی رولت خشک شد، آنرا با اسپری آب کمی نمدار می کنیم. در پایان رولت مرغ را از فر خارج می کنیم، سپس کاغذ روغنی دورش را باز می کنیم و به صورت لایه ای برش زده و سرو می کنیم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12
rolet-morgh.jpg
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
بالا پایین