هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایلهایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کردهاند حذف کنند.
بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود.
https://t.me/iromanbook
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
حالا مجددا مواد میانی را به مدت ۲ دقیقه تفت می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس تابه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم مواد کاملا خنک شوند. ۱۰ دقیقه قبل از اتمام زمان استراحت خمیر فر را روشن می کنیم.
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا کاملا گرم شود. پس از گذشت ۱۰ دقیقه خمیر را به دو قسمت یکسان تقسیم کرده و چانه می گیریم، سپس روی سطح کار را آرد پاشی کرده و چانه ها را روی سطح کار می گذاریم.
در این مرحله هر کدام از چانه ها را به وسیله وردنه به ابعاد ۲۰ در ۴۰ به صورت نازک پهن می کنیم. حالا مواد میانی را به دو قسمت تقسیم کرده و به صورت پخش روی خمیرها می ریزیم، سپس به آرامی رول می کنیم.
در ادامه سینی فر را با مقداری روغن مایع چرب کرده، سپس رول های عدس را درون سینی فر قرار می دهیم. حالا روی رول ها را با مقداری روغن مایع رومال کرده و سینی را درون فر قرار می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه پخته و روی آنها طلایی شود.
پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده، سپس رول های عدس را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در نهایت رول ها را به ابعاد دلخواه برش زده و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان