جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه سالاد ارمنی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط اولدوز با نام طرز تهیه سالاد ارمنی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 301 بازدید, 7 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه سالاد ارمنی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
نویسنده موضوع اولدوز
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط اولدوز
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
مواد لازم برای ۲ نفر
ریحان۳۰ گرم
گوجه فرنگی۲ عدد
خیار۲ عدد
پیاز۱ عدد متوسط
جعفری۳۰ گرم
شوید۳۰ گرم
فلفل دلمه ای۱ عدد کوچک
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
مواد لازم سس
روغن زیتون½ فنجان
آب لیمو ترش تازه۴ قاشق غذاخوری
گردو۵ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
مرحله اول
برای تهیه سالاد ارمنی رژیمی در ابتدای کار ریحان، جعفری و شوید را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش خارج شود. حالا سبزیجات معطر را به صورت ریز خرد کرده و درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
مرحله دوم
در این مرحله گوجه فرنگی و خیار را شسته و خیار را به صورت حلقه ای نازک خرد می کنیم، سپس گوجه فرنگی را به همراه پیاز به صورت نگینی خرد می کنیم. در ادامه فلفل دلمه ای را شسته و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
مرحله سوم
حالا خیار را به همراه گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و پیاز به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه سس سالاد را درست می کنیم، برای این منظور مغز گردو را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
مرحله چهارم
در ادامه مغز گردو را به همراه روغن زیتون و آب لیمو ترش تازه درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس هم می زنیم تا مواد یکدست شوند. حالا سس بدست آمده را به کاسه حاوی مواد سالاد اضافه می کنیم.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
مرحله پنجم
در این مرحله سالاد را با قاشق مخلوط کرده تا سس به خورد مواد سالاد برود. حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت درون یخچال بماند تا مزه ها با هم ترکیب شوند.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
مرحله ششم
پس از گذشت این زمان سالاد را از یخچال خارج کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا سس ته نشین شده مجددا با مواد مخلوط شود. در نهایت سالاد ارمنی را به دلخواه تزیین کرده و به همراه غذا سرو می کنیم. نوش جان.
 
بالا پایین