جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

شیرینی پزی طرز تهیه سوهان قم؛ شیرینی ترد و خوش‌طعم از شهر قم

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Trodi با نام طرز تهیه سوهان قم؛ شیرینی ترد و خوش‌طعم از شهر قم ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 281 بازدید, 12 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه سوهان قم؛ شیرینی ترد و خوش‌طعم از شهر قم
نویسنده موضوع Trodi
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Trodi
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
کپیست انجمن
کاربر ممتاز
Dec
6,411
11,920
مدال‌ها
3
سوهان قم یکی از شیرینی‌های سنتی و مشهور ایران است که با بافتی ترد و طعمی شیرین و دلنشین، در بین مردم جایگاه ویژه‌ای دارد.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
کپیست انجمن
کاربر ممتاز
Dec
6,411
11,920
مدال‌ها
3
سوهان قم، یکی از گنجینه‌های شیرینی سنتی ایران به شمار می‌آید. این شیرینی با ترکیبی از عسل، پودر بادام و مغزهای مختلف تهیه می‌شود و به واسطه بافت ترد و شکلی جذاب، طرفداران زیادی دارد. در این مطلب، مراحل تهیه سوهان قم را به تفصیل شرح داده‌ایم تا بتوانید این دسر دلپذیر را به راحتی در خانه تهیه کنید.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
کپیست انجمن
کاربر ممتاز
Dec
6,411
11,920
مدال‌ها
3
مواد لازم برای تهیه سوهان قم خانگی
خلال پسته و بادام۱۵۰ گرم
هلنصف قاشق چایخوری
آرد جوانه گندم۲ قاشق سوپ خوری
آرد سفید۱ قاشق سوپخوری
شکر۲۱۰ گرم
کره۱۶۰ گرم
بادکا۱/۵ قاشق غذا خوری
عسل۲ قاشق غذا خوری
گلابنصف لیوان
زعفراننصف قاشق چایخوری
آماده سازی:۱۵ دقیقه
زمان پخت:۱۵ دقیقه
مجموع زمان پخت:۳۰ دقیقه
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
کپیست انجمن
کاربر ممتاز
Dec
6,411
11,920
مدال‌ها
3
طرز پخت سوهان قمی در منزل

حتما بخوانید:
طرز تهیه شیرینی شکری؛ ترد و شیرین برای نوروز
طرز کلوچه پسته‌ ای؛ تنقلاتی مغذی و لذیذ برای عید
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
کپیست انجمن
کاربر ممتاز
Dec
6,411
11,920
مدال‌ها
3
دو آرد را با هم مخلوط کرده کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود. سپس گلاب و شکر را اضافه می نماییم مرتب هم می زنیم. به طوریکه مواد به بدنه نچسبد. مواد که کف کرده کره را افزوده بعد از کمی جوش عسل – بادکا را افزوده و حرارت را ملایم می کنیم رنگ مواد باید خرمایی شود.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
کپیست انجمن
کاربر ممتاز
Dec
6,411
11,920
مدال‌ها
3
مواد به حالت انگشتانه می جوشد. مواد که از ظرف برگشت به روی فویل چرب شده با فاصله ریخته و خلال بادام پسته روی آن ریخته و روی آن مهر می کشیم. از خوردن سوهان عسلی خانگی لذت ببرید.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
کپیست انجمن
کاربر ممتاز
Dec
6,411
11,920
مدال‌ها
3
با توجه به اینکه دسترسی به آرد جوانه گندم کمی سخت به نظر میاد دستور تهیه اون رو براتون میذارم .البته این ارد به صورت بسته بندی در بعضی از فروشگاه های مواد غذایی به فروش می رسه.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
کپیست انجمن
کاربر ممتاز
Dec
6,411
11,920
مدال‌ها
3
جوانه زدن گندم ۹روز طول می کشد. گندم را سه روز خیس می کنیم و سه روز دوم گندم ها را در دستمال تمیز و نمدار قرار می دهیم و هربار دستمال می خواهد خشک شود آن را نمدار می کنیم تا گندم ها جوانه بزنند و سه روز آخر آنها را در سینی ریخته و پارچه ی نمدار روی آنها می اندازیم تا خوب ریشه و جوانه بزند(ممکن است مرحله ی آخر ۴تا۵روز طول بکشد) سپس جوانه ها را همراه گندم ها کنار می گذاریم تا نم آن ها برچیده شود و بعد میکوبیم و الک میکنیم تا کاملا نرم و لطیف شود.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
کپیست انجمن
کاربر ممتاز
Dec
6,411
11,920
مدال‌ها
3
وجود زعفران در سوهان باعث جلوگیری از افسردگی، کاهش کلسترول خون و بهبود عملکرد قلب می شود.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
کپیست انجمن
کاربر ممتاز
Dec
6,411
11,920
مدال‌ها
3
سوهان بخاطر استفاده از جوانه گندم غنی از ویتامین هایی همچون ویتامین B ،E، کلسیم، فسفر، روی، ید، سلنیوم، منیزیم می باشد که موجب رفع شوره سر، جلوگیری از ریزش مو، بهبود انواع مشکلات پوستی و عدم ابتلا به سرطان می‌شود.
 
بالا پایین