طرز تهیه شامی لپه :
ابتدا لپه ها را خیس کنید و بپزید و بعد از پخت آن ها را داخل میکسر خوب میکس کنید. سپس پیاز را رنده کنید. داخل ظرفی گوشت چرخ کرده، و پیاز رنده شده آردنخودچی و لپه های میکس شده را اضافه کنید.
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و شنبلیله و مرزه را اضافه کنید و با دست خوب ورز بدهید و بعد تخم مرغ را اضافه کنید و کاملا با دست ورز بدهید تا تمام قسمت های مواد شامی یکدست شود. سپس در ظرف را با سلفون ببندید و به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت بدهید. و بعد به شکل دلخواه داخل روغن سرخ کنید.