جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه شنیسل ماهی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Mahi.otred با نام طرز تهیه شنیسل ماهی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 289 بازدید, 8 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه شنیسل ماهی
نویسنده موضوع Mahi.otred
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Mahi.otred
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12
مواد لازم برای ۲ نفر
ماهی۱ عدد بزرگ
آب لیمو ترش۳ قاشق غذاخوری
آب نارنج۳ قاشق غذاخوری
سیر۲ حبه
زعفران دم کرده½ فنجان
آرد سفید۱ پیمانه
آرد سوخاری۱ پیمانه
تخم مرغ۲ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
فلفل قرمز و روغنبه مقدار کافی
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله اول​

برای تهیه ابتدا شکم ماهی را باز می کنیم، سپس استخوان اصلی ماهی را خارج می کنیم. برای خارج کردن استخوان های ریز مایه می توانیم از وسیله ای مانند موچین استفاده کنیم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله دوم​

حالا گوشت ماهی را داخل یک کاسه مناسب قرار می دهیم، سپس آب لیمو ترش را به همراه آب نارنج، زعفران دم کرده و مقداری نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا ماهی طعم دار شود.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله سوم​

در این مرحله روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و حداقل به مدت دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت ماهی استراحت کند و طعم دار شود. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله چهارم​

حالا تخم مرغ ها، آرد سفید و آرد سوخاری را به صورت جداگانه داخل سه ظرف مناسب می ریزیم و جلوی دستمان قرار می دهیم. تخم مرغ ها را با چنگال به خوبی ترکیب می کنیم تا از حالت لختگی خارج شوند
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله پنجم​

یک تابه بزرگ روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن داغ شد، ماهی را ابتدا در آرد سفید می غلطانیم تا بهط ور کامل پوشش داده شود، سپس در ظرف حاوی تخم مرغ قرار می دهیم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله ششم​

پس از اینکه ماهی به خوبی به تخم مرغ آغشته شد آنرا در ظرف حاوی آرد سوخاری قرار می دهیم و پس از آن در روغن داغ سرخ می کنیم. پس از اینکه یک سمت ماهی به خوبی سرخ شد آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله هفتم​

در پایان ماهی سرخ شده را روی دستمال حوله ای یا توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی اش گرفته شود. حالا شنیسل ماهی را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و با سبزیجات تزیین کرده و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12
shensel-mahi.jpg
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
بالا پایین