جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه شنیسل مرغ

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Mahi.otred با نام طرز تهیه شنیسل مرغ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 359 بازدید, 11 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه شنیسل مرغ
نویسنده موضوع Mahi.otred
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Mahi.otred
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12
مواد لازم برای ۴ نفر
سی*ن*ه مرغ کامل۲ عدد
تخم مرغ۱ عدد
پیاز۱ عدد متوسط
پودر پانکو یا سوخاری۱ لیوان
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
آردنصف لیوان
نمک و فلفل سیاهبه مقداری کافی
روغن مخصوص سرخ کردنیبه مقداری کافی
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله اول​

برای تهیه ابتدا سی*ن*ه های مرغ را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و افقی از وسط برش می دهیم تا کمی نازک تر شوند و بعد روی تخته آشپزخانه آن ها را مرتب کنار یکدیگر قرار می دهیم و پلاستیک فریزر را از یک طرف برش می دهیم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله دوم​

سپس روی سی*ن*ه ها قرار می دهیم تا کاملا سی*ن*ه ها را پلاستیک بپوشاند و با بیفکوب روی سی*ن*ه ها می کوبیم تا همه جای آن یکدست شود و کمی نازک تر نیز شوند و بعد سی*ن*ه ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن ها را نیز با بیفکوب کمی بکوبیم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله سوم​

(نباید زیاد بکوبیم چون ممکن است سی*ن*ه ها از وسط بریده شوند و بافت آن خراب شود) سی*ن*ه ها را داخل کاسه ای قرار می دهیم و آبلیمو و زعفران دم کرده و پیازهای خرد شده را به آن اضافه می کنیم و آرام سی*ن*ه ها را با مواد آغشته می کنیم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله چهارم​

در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و کاسه را داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت ۱ الی ۲ ساعت استراحت کند. سپس تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و روغن مخصوص سرخ کردنی به صورت شناور داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا با حرارت کم به مرور زمان روغن داغ شود.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله پنجم​

کاسه محتوی سی*ن*ه ها را از داخل یخچال بیرون می آوریم و پیازها را از روی سی*ن*ه ها جدا می کنیم و آن ها را روی تخته آشپزخانه کنار یکدیگر قرار می دهیم و روی آن ها کمی نمک و فلفل (می توانید فلفل را حذف کنید) می پاشیم و بعد آن ها بر می گردانیم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله ششم​

سپس طرف دیگرشان را نیز با نمک و فلفل مزه دار می کنیم و سه عدد ظرف را کنار یکدیگر قرار می دهیم و داخل یکی پودر پانکو می ریزیم و داخل ظرف دوم تخم مرغ می ریزیم و با چنگال زرده و سفیده را هم می زنیم و داخل ظرف سوم آرد می ریزیم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله هفتم​

زمانی که مطمئن شدیم که روغن داغ شده است یکی از سی*ن*ه های مرغ را ابتدا داخل ظرف آرد قرار می دهیم و روی آن آرد می ریزیم و کاملا پشت و روی آن را با آرد آغشته می کنیم و بعد کمی سی*ن*ه مرغ را تکان می دهیم تا اضافه آرد آن خارج شود.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله هشتم​

بعد سی*ن*ه مرغ را داخل ظرف تخم مرغ قرار می دهیم تا کاملا پشت و رو آن آغشته شود و بعد در ظرف پانکو یا آرد سوخاری قرار می دهیم و کاملا با آن آغشته می کنیم و بلافاصله داخل تابه می گذاریم تا سرخ شود و بعد سی*ن*ه مرغ را بر می گردانیم تا طرف دیگر ان نیز سرخ شود.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله نهم​

اگر تابه گنجایش دارد می توانیم ۲ یا ۳ تا سی*ن*ه را داخل آن قرار دهیم. شنیسل آماده شده را در توری قرار می دهیم تا روغن اضافه آن خارج شود، سپس در ظرف مورد نظرمان می چینیم و در صورت تمایل به همراه سیب زمینی سرخ کرده و سس قارچ سرو می کنیم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
بالا پایین