جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

شیرینی پزی طرز تهیه شیرینی اشترودل

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Puyannnn با نام طرز تهیه شیرینی اشترودل ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 147 بازدید, 4 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه شیرینی اشترودل
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,533
22,017
مدال‌ها
3
مواد لازم

خمیر اشترودل:
آرد 1 پیمانه
نمک 1/4 قاشق چایخوری
روغن یا کره 2 قاشق غذاخوری
خمیر مایه 1 قاشق چایخوری
آب یا شیر 2 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری
پودر قند و نشاسته ذرت به مقدار لازم
مواد میانی:
سیب 2-3 عدد
آب لیمو ترش چند قطره
دارچین 1 قاشق چایخوری
شکر 2 قاشق غذاخوری
کره 2 قاشق غذاخوری
کشمش و گردوی خرد شده به مقدار لازم
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,533
22,017
مدال‌ها
3
مرحله اول: درست کردن خمیر اشترودل
۱- ابتدا شیر یا آب ولرم را داخل کاسه ای بریزید و خمیر مایه را به همراه شکر به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. چند دقیقه صبر کنید و اجازه دهید تا خمیر مایه عمل کند.

۲- آرد را الک کنید و به همراه روغن (یا کره) و نمک به مخلوط خمیر مایه اضافه کنید. همه ی مواد را با هم ورز دهید تا خمیری به دست آید. اگر خمیر به دست شما چسبید، کمی دیگر آرد به آن اضافه کنید. روی کاسه را بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه به آن استراحت دهید تا پف کن و حجیم شود.

۳- بعد از ۳۰ دقیقه، خمیر را به ۵ گلوله تقسیم کنید و هر یک را داخل نشاسته ذرت بغلتانید. سپس آن ها را روی هم قرار دهید و با وردنه باز کنید تا نازک شود.




مرحله دوم: درست کردن مواد میانی اشترودل سیب
۱- سیب ها را بشویید و پوست بکنید. سپس هسته های آن ها را خارج کرده و به شکل خلالی نازک و یا نگینی خرد کنید.
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,533
22,017
مدال‌ها
3
۲- سیب های خرد شده را داخل کاسه ای بزرگ بریزید. چند قطره آب لیمو روی سیب ها بچکانید تا سیاه نشوند و تغییر رنگ ندهند.

۳- شکر و دارچین را به سیب ها اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

۴- گردو و کشمش را داخل آرد بغلتانید و به مخلوط سیب اضافه کنید.

۵- داخل تابه کمی کره بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. مخلوط سیب را داخل تابه بریزید و با کره تفت دهید تا سیب ها نرم و کاراملی شوند. همه ی مواد را به آرامی زیر و رو کنید تا سیب ها مزه دار شوند.

۶- بعد از کمی تفت دادن سیب ها، آن ها را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شوند.



مرحله سوم: درست کردن اشترودل سیب
۱- خمیر را روی سطح آرد پاشی شده باز کنید تا کاملا نازک شود. سپس آن را به شکل مستطیل برش دهید.

۲- مخلوط سیب خنک شده را وسط مستطیل به صورت عمودی بریزید.

۳- خمیر را از دو طرف روی مواد قرار دهید و ببندید. می توانید این کار را به شکل ساده (رولی) یا گیس بافت انجام دهید. برای طرز تهیه اشترودل سیب به شکل گیس بافت، دو طرف خمیر را به شکل موازی و متقارن با چاقو چند برش بزنید. سپس برش های خمیر را به شکل ضربدری از هر دو طرف روی مواد قرار دهید.

۴- روی سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و آن را کمی چرب کنید. اشترودل سیب را روی کاغذ روغنی قرار دهید.

۵- روی اشترودل سیب را با زرده ی تخم مرغ و کره رومال کنید. سپس آن را داخل فر که از قبل آن را در دمای ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد گرم کرده اید، قرار دهید. حدود ۳۰ دقیقه زمان برای پخت اشترودل سیب کافی است.

۶- اشترودل سیب آماده است. بعد از آن که این دسر خوشمزه کمی خنک شد، مقداری پودر قند را روی آن الک کنید. دسر را به اندازه های دلخواه برش بزنید، و آن را به همراه چای و یا قهوه سرو و نوش جان کنید.
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,533
22,017
مدال‌ها
3
سیب
– می توانید کمی جوز هندی نیز به مواد میانی اشترودل سیب اضافه کنید.

– قبل از اضافه کردن کشمش آن را از قبل خیس کنید.

– برای طرز تهیه اشترودل سیب می توانید از خمیر هزارلای آماده استفاده کنید. بعد از پهن کردن خمیر هزارلا و قبل از ریختن مواد داخل آن، با قلمو روی تمام سطح خمیر کره ی آب شده بمالید و بعد مواد را میان آن بریزید.

– برای ترد شدن مواد داخل اشترودل، می توانید قبل از ریختن مخلوط سیب داخل کره، مقداری پودر بیسکویت (بیسکویت خرد شده) داخل کره بریزید و بعد مخلوط سیب را به آن اضافه کنید.

– قبل از قرار دادن اشترودل داخل فر، حتما فر را از قبل به مدت ۱۵ دقیقه گرم کنید.

– برای گرفتن هسته ی سیب می توانید از هسته گیر سیب استفاده کرده و به راحتی آن ها را بیرون بیاورید.
 
بالا پایین