- Apr
- 2,823
- 23,786
- مدالها
- 8

شیرینی اکلر فرانسوی که با خمیر پفی (Choux) درست میشود. برای تهیه اکلر، خمیر پفی را به شکل کشیده در میآورند و پس از سرد شدن خمیر، داخل آن را با کرم وانیلی، کرم کاستارد، خامه زده شده یا بستنی پر میکنند.
روی این شیرینی با انواع آیسینگ (Icing) مانند فوندانت، سس شکلات یا پودر شکر تزئیین میشود. همچنین نوعی از این شیرینی وجود دارد که روی آن را با کرم کاراملی میپوشانند که در فرانسه به آن (bâton de Jacob) گفته میشود. نوع دیگر آن اکلر یخزده است که داخل آن را با بستنی پر میکنند و روی آن سس شکلات میریزند. اکلر در زبان فرانسوی به معنی آذرخش است و گفته میشود دلیل این نامگذاری درخشش آیسینگ روی آن است.