جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

شیرینی پزی طرز تهیه شیرینی اکلر

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Puyannnn با نام طرز تهیه شیرینی اکلر ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 176 بازدید, 6 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه شیرینی اکلر
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,533
22,017
مدال‌ها
3
مواد لازم برای تهیه خمیر شیرینی اکلر
کره ۱۰۰ گرم
شکر ۱۰ گرم ( ۱ ق غذاخوری )
آب ۱ پیمانه
آرد ۱۲۵ گرم ( ۱ پیمانه سرخالی )
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل نوک ق چای خوری
نمک نوک ق چای خوری
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,533
22,017
مدال‌ها
3
مرحله اول: جوشاندن آب
آب و شکر و کره نرم شده و نمک را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا اطراف ظرف شروع به جوشیدن کند وقتی به این مرحله رسید آرد را یکباره داخل قابلمه بریزید.

مرحله دوم: داغ زدن
وقتی آرد را اضافه کردید با سریع و مدام هم بزنید تا گلوله های آرد باز شود و خمیر را مانند حلوا به مدت ۵ دقیقه باز و بسته کنید این مرحله در کیفیت نهایی شیرینی تاثیر گذار است پس حتما این مرحله را انجام دهید.
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,533
22,017
مدال‌ها
3
مرحله سوم: افزودن تخم مرغ
خمیر را از قابلمه به یک ظرف دیگر منتقل کنید و صبر کنید تا خمیر ولرم و خنک شود سپس دانه دانه تخم مرغ ها را شروع به اضافه کردن کنید و با افزودن هر کدام ۱ الی ۲ دقیقه هم بزنید تا تخم مرغ جذب خمیر شود با افزودن تخم مرغ آخر وانیل را نیز اضافه کنید تا خمیر یکدست و چسبنده و کشدار شود سپس خمیر را داخل قیف یک بار مصرف با ماسوره ستاره بریزید.
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,533
22,017
مدال‌ها
3
مرحله چهارم: پخت شیرینی اکلر
داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته و به صورت خطی و با فاصله از هم شیرینی را پایپ می کنید و داخل فر که از قبل گرم کردید سینی را بگذارید در ابتدای پخت دما را روی ۲۰۰ درجه تنظیم کنید و بعد از پف کردن شیرینی دما را به ۱۸۰ کاهش دهید زمان کل پخت باید ۱۵ دقیقه باشد بعد از طلایی شدن شیرینی به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید داخل فر خاموش بماند تا کرم را تهیه می کنید.

مرحله پنجم: تهیه کرم شیرینی اکلر
داخل قابلمه ای شیر، شکر، آرد و نشاسته ذرت و زرده تخم مرغ را ریخته و با همزن دستی هم می زنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و هم می زنیم تا غلیظ شود سپس کره و وانیل را اضافه می کنیم و هم می زنیم و از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم خنک شود.
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,533
22,017
مدال‌ها
3
مرحله ششم: تهیه شیرینی اکلر خانگی
بعد از خنک شدن شیرینی آن را از وسط نصف کنید و کرم خنک شده را داخل قیف یکبار مصرف ریخته و روی هر شیرینی مقداری بزنید و طرف دیگر شیرینی را روی کرم بگذارید و در انتها روی شیرینی اکلر را با شکلات ذوب شده تزئین کنید
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,533
22,017
مدال‌ها
3
نکات کلیدی در تهیه شیرینی اکلر فرانسوی
مرحله داغ زدن در تو خالی شدن خمیر و کیفیت شیرینی بسیار تاثیر گذار است.
خمیر شیرینی باید در انتها چسبناک باشد یعنی بین دو انگشت که خمیر را میزنید کش بیاید.
می توانید به جای کرم از خامه قنادی یا کرمفیل ساده نیز استفاده کنید.
 
بالا پایین