مرحله اول
برای درست کردن این تارت سیب یا گلابی ابتدا شکر را در تابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شود. پس از گذشت چند دقیقه، کره و نمک را اضافه کنید و تفت بدهید. بعد از چند دقیقه دیگر، لیمو را نصف کنید و آب آن را در تابه بچکانید. البته میتوانید اصلا از آبلیمو استفاده نکنید. این مورد بستگی به ذائقه شما دارد. سپس مواد را خوب هم بزنید.
مرحله دوم
بعد از اینکه مواد در تابه تفت خوردند و خوب مخلوط شدند، سیبها را پوست کرده و به چند قسمت تقسیم کنید و هسته آنها را در بیاورید. البته در این دستور، میتوانید از گلابی هم استفاده کنید؛ به شرط اینکه گلابیهایی که انتخاب میکنید، سفت باشند. بهتر است سیبها را درشت قسمت کنید؛ مثلا هر سیب را به ۲ یا ۳ قسمت تقسیم کنید. سیبهای قاچ شده را نیز داخل تابه بریزید و صبر کنید تا مواد خوب به خورد هم بروند. سپس میتوانید روی آنها پودر هل و دارچین بپاشید یا حتی ۲ قاشق غذاخوری آب انگور اضافه کنید تا خوش طعم شود. اگر از گلابی استفاده میکنید، گلابی را نیز به قطعههای درشت تقسیم کنید و از گلابیهای سفت و غیرآبدار استفاده کنید.