جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

شیرینی پزی طرز تهیه شیرینی تارت تاتن

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Puyannnn با نام طرز تهیه شیرینی تارت تاتن ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 154 بازدید, 3 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه شیرینی تارت تاتن
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,533
22,017
مدال‌ها
3
مواد لازم


سیب یا گلابی: ۳ عدد

شکر: ۲۰۰ گرم

کره: ۲ قاشق غذاخوری

لیمو: ۱/۲ عدد

نمک: ۱ قاشق چای‌خوری

خمیر پایه تارت: به میزان لازم

پودر هل و دارچین: به میزان دلخواه
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,533
22,017
مدال‌ها
3
مرحله اول


برای درست کردن این تارت سیب یا گلابی ابتدا شکر را در تابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شود. پس از گذشت چند دقیقه، کره و نمک را اضافه کنید و تفت بدهید. بعد از چند دقیقه دیگر، لیمو را نصف کنید و آب آن را در تابه بچکانید. البته می‌توانید اصلا از آب‌لیمو استفاده نکنید. این مورد بستگی به ذائقه شما دارد. سپس مواد را خوب هم بزنید.



مرحله دوم


بعد از اینکه مواد در تابه تفت خوردند و خوب مخلوط شدند، سیب‌ها را پوست کرده و به چند قسمت تقسیم کنید و هسته آنها را در بیاورید. البته در این دستور، می‌توانید از گلابی هم استفاده کنید؛ به شرط اینکه گلابی‌هایی که انتخاب می‌کنید، سفت باشند. بهتر است سیب‌ها را درشت قسمت کنید؛ مثلا هر سیب را به ۲ یا ۳ قسمت تقسیم کنید. سیب‌های قاچ شده را نیز داخل تابه بریزید و صبر کنید تا مواد خوب به خورد هم بروند. سپس می‌توانید روی آنها پودر هل و دارچین بپاشید یا حتی ۲ قاشق غذاخوری آب انگور اضافه کنید تا خوش طعم شود. اگر از گلابی استفاده می‌کنید، گلابی‌ را نیز به قطعه‌های درشت تقسیم کنید و از گلابی‌های سفت و غیرآبدار استفاده کنید.
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,533
22,017
مدال‌ها
3
مرحله سوم


در این مرحله، کمی از خمیر پایه تارت را به اندازه دهانه تابه جدا کنید. البته قطر آن را خیلی ضخیم نگیرید؛ بهتر است در حدود ۵ میلی‌متر باشد. خمیر تارت را روی سیب‌ها قرار دهید و با دست، لبه‌های آن را تنظیم کنید. سپس ۲۰ دقیقه صبر کنید تا سیب‌ها کاراملی شوند.



مرحله چهارم


پس از این مدت، تابه را از روی گاز بردارید. فر را روشن کنید و دمای آن را روی ۲۰۰ درجه تنظیم کنید. بهتر است صبر کنید تا فر گرم شود. پس از گرم شدن فر، تابه را درون آن قرار دهید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید تا خمیر تارت خوب بپزد و طلایی شود.

برای اطمینان از پخته شدن، می توانید یک خلال دندان داخل خمیر فرو کنید تا ببینید مواد خوب پخته شده‌اند یا نه. پس از پخته شدن، تارت را از فر دربیاورید. پس از خنک شدن کامل، می‌توانید آن را به راحتی از تابه خارج و برعکس کنید. در واقع این تارت وارونه است و روی آن، در قسمت زیرین تابه پخته می‌شود.
 
بالا پایین