جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

شیرینی پزی طرز تهیه شیرینی توت

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط -پریزاد- با نام طرز تهیه شیرینی توت ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 323 بازدید, 10 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه شیرینی توت
نویسنده موضوع -پریزاد-
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط -پریزاد-
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
مواد لازم شیرینی توت
بادام۱ پیمانه سر پر
پودر قند۱ پیمانه سرخالی
شکر۴ قاشق غذاخوری
گلاببه مقدار کافی
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12


مرحله اول



برای تهیه شیرینی توت عید نوروز ابتدا بادام ها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و تا دو انگشت بالاتر از سطح بادام ها آب داغ اضافه می کنیم و اجازه می دهیم بادام ها در همین حالت یک تا دو ساعت بخیسند و نرم شوند.
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12


مرحله دوم



پس از گذشت این زمان بادام ها را با آب سرد آبکش می کنیم و به سادگی پوست شان را جدا می کنیم. پس از اینکه پوس بادام ها را جدا کردیم، آنها را روی دستمال حوله ای پخش می کنیم تا خشک شوند و رطوبشان گرفته شود.
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12


مرحله سوم




پس از اینکه بادام ها خشک شدند، آنها را به همراه پودر قند داخل آسیاب یا میکسر می ریزیم تا به طور کامل پودر شوند. در ادامه یک قاشق غذاخوری گلاب اضافه می کنیم و به خوبی با مخلوط پودر قند و بادام ترکیب می کنیم.
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12


مرحله چهارم



در ادامه در صورت نیاز کم کم گلاب اضافه می کنیم تا خمیری سفت و یکدست به وجود بیاید. حالا خمیر به دست آمده را به ۳ قسمت مساوی تقسیم می کنیم، به یک قسمت رنگ قرمز می زنیم و مانند توت فرنگی شکل می دهیم.
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12


مرحله پنجم



برای دم توت فرنگی از خلال پسته استفاده می کنیم و در پایان شیرینی ها را در شکر می غلطانیم و کنار می گذاریم. به یک قسمت از خمیر رنگ سبز می زنیم و به شکل سیب حالت می دهیم و برای دم سیب از خلال پسته یا بادام استفاده می کنیم.
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12


مرحله ششم



در ادامه در شکر می غلطانیم و کنار می گذاریم. به قسمت آخر خمیر هم کمی زعفران دم کرده غلیظ اضافه می کنیم و به شکل زردآلو شکل می دهیم و برای دم زردآلو از خلال پسته استفاده می کنیم و در شکر می غلطانیم.
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12


مرحله هفتم



می توانیم یک قسمت خمیر را هم بدون رنگ به شکل توت شکل دهیم که سلیقه ای است. پس از اینکه شیرینی ها آماده شد آنها را در ظرف دربسته در یخچال قرار می دهیم. قرار دادن شیرینی ها در دمای محیط باعث خشک شدنشان می شود.
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12


مرحله هشتم



ماندگاری شیرینی توت در ظرف درب دار در یخچال تا دو هفته می باشد. اگر می خواهید مدت بیشتری شیرینی ها را نگهداری کنید آنها را در ظرف در بسته در فریزر قرار می دهیم که به این صورت ماندگاری این شیرینی تا ۱ ماه افزایش می یابد.
 
بالا پایین