مواد لازم برای کیک اسفنجی داخل رولت مکزیکی 4 عدد تخم مرغ، 1 و ½ پیمانه آرد، 1 پیمانه شکر، 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر، ¼ پیمانه آب و روغن و کمی وانیل نیاز دارید. اگر می خواهید کیک مکزیکی شکلاتی داشته باشید می توانید 2 قاشق پودر کاکائو به مواد اضافه کنید. ابتدا تخم مرغ ها را در کاسه ای به مدت 1 دقیقه می زنیم و بعد شکر و وانیل را به آن اضافه می کنیم و مجدادا 10 دقیقه با همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود و حجم ان سه برابر گردد. نصف پیمانه از آرد رو کنار می گذاریم. یک لیوان آرد را به همراه بیکینگ پودر روی مواد الک می کنیم و با دور کند همزن می زنیم تا مخلوط شود.حالا آب و روغن را اضافه می کنیم و با دور کم همزن می زنیم دور تا دور کاسه را با قاشق و همزن تمیز کنید تا مواد خامی دور ظرف نماند. حالا مواد رو نصف می کنیم و داخل دو تا کاسه می ریزیم. نصف پیمانه آرد را هم که نگه داشتیم نصف می کنیم، نصفش را با پودر کاکائو عوض می کنیم. حالا به یکی از کاسه ها پودر کاکائو الک می کنیم و به دیگری آرد اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم تا گلوله ای باقی نماند. درون قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و چرب کنید. هر کدام از مایه کیک ها را جدا در یک قالب بریزید و درون فر با دمای 180 درجه به مدت 40- 45 دقیقه قرار دهید. سپس با چاقو یا خلال دندان امتحان کنید هر زمان که موادی به چاقو یا خلال نچسبید کیک شما آماده است. بعد از خنک شدن کیک آن را به صورت مستطیلی برش بزنید.