جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

شیرینی پزی طرز تهیه شیرینی رولت مکزیکی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Puyannnn با نام طرز تهیه شیرینی رولت مکزیکی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 282 بازدید, 5 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه شیرینی رولت مکزیکی
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,533
22,017
مدال‌ها
3
شیرینی مکزیکی به شکل های مختلف در قنادی ها وجود دارد و به روش های مختلف تهیه می شود. یکی از رایج ترین و پر فروش ترین انواع شیرینی مکزیکی شیرینی رولت مکزیکی یا همان کیک مکزیکی است. برای طرز تهیه کیک رولت مکزیکی باید برای داخل رولت مکزیکی کیک شیفون (کیک اسفنجی) درست کنید و هم نان رولت را تهیه نمایید.
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,533
22,017
مدال‌ها
3
مواد لازم برای کیک اسفنجی داخل رولت مکزیکی 4 عدد تخم مرغ، 1 و ½ پیمانه آرد، 1 پیمانه شکر، 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر، ¼ پیمانه آب و روغن و کمی وانیل نیاز دارید. اگر می خواهید کیک مکزیکی شکلاتی داشته باشید می توانید 2 قاشق پودر کاکائو به مواد اضافه کنید. ابتدا تخم مرغ ها را در کاسه ای به مدت 1 دقیقه می زنیم و بعد شکر و وانیل را به آن اضافه می کنیم و مجدادا 10 دقیقه با همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود و حجم ان سه برابر گردد. نصف پیمانه از آرد رو کنار می گذاریم. یک لیوان آرد را به همراه بیکینگ پودر روی مواد الک می کنیم و با دور کند همزن می زنیم تا مخلوط شود.حالا آب و روغن را اضافه می کنیم و با دور کم همزن می زنیم دور تا دور کاسه را با قاشق و همزن تمیز کنید تا مواد خامی دور ظرف نماند. حالا مواد رو نصف می کنیم و داخل دو تا کاسه می ریزیم. نصف پیمانه آرد را هم که نگه داشتیم نصف می کنیم، نصفش را با پودر کاکائو عوض می کنیم. حالا به یکی از کاسه ها پودر کاکائو الک می کنیم و به دیگری آرد اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم تا گلوله ای باقی نماند. درون قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و چرب کنید. هر کدام از مایه کیک ها را جدا در یک قالب بریزید و درون فر با دمای 180 درجه به مدت 40- 45 دقیقه قرار دهید. سپس با چاقو یا خلال دندان امتحان کنید هر زمان که موادی به چاقو یا خلال نچسبید کیک شما آماده است. بعد از خنک شدن کیک آن را به صورت مستطیلی برش بزنید.
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,533
22,017
مدال‌ها
3
برای درست کردن نان رولت مکزیکی به 90 گرم آرد، 90 گرم شکر، 3 عدد تخم مرغ، 1/8 قاشق چایخوری وانیل، 1 قاشق آب جوش و 1 قاشق عسل نیاز دارید. ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم و در دو ظرف می ریزیم. فر را با بیشترین درجه روشن کنید تا گرم شود. کف قالب را کاغذ روغنی انداخته و چرب کنید. آرد الک شده را هم همراه الک دستی دم دست خود بگذارید. زرده تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل به حدی می زنیم که کرم رنگ و کشدار شود. سپس آب جوش را به آن اضافه می کنیم و باز هم می زنیم. سپس عسل را اضافه می کنیم. این مواد را کنار می گذاریم و به شراغ سفیده می رویم. ظرف سفیده و همین طور پره های همزن باید باید خشک و تمیز باشد. سفیده تخم مرغ را باید به حدی بزنیم که پفکی و سبک شود و اگر ظرف را کج کنید مثل خامه فرم گرفته تکان نخورد و نریزد. حالا سفیده را به مواد زرده اضافه کرده و با لیسک دورانی هم می زنیم و بعد آرد الک می کنیم و طی 3 مرحله به مواد می افزاییم. حالا مواد را در قالبی که کاغذ روغنی انداخته و چرب شده می ریزیم، با لیسک صافش کرده و چند بار قالب را روی میز می زنیم تا حبابی در مواد باقی نماند. سپس آن را در فر قرار داده و بین 7-10دقیقه با بالاترین دما می پزیم.
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,533
22,017
مدال‌ها
3
مجدادا به سراغ کیک اسفنجی می رویم. در این مرحله به 300 گرم خامه قنادی زده شده نیاز دارید. می توانید از انواع خامه قنادی برای این کار استفاده کنید. ابتدا یک برش از کیک کاکائویی و یک برش از کیک وانیلی را کنیز هم قرار می دهیم و خامه ی فرم گرفته را با لیسک روی آن ها می مالیم. برش های بعدی را به صورت برعکس روی هم قرار دهید. یعنی برش کیک کاکائویی را روی کیک وانیلی و برش کیک وانیلی را روی کیک کاکائویی بگذارید تا مانند شطرنج شود. سپس مجدادا روی آن خامه بمالید. برش های به هم چسبیده را روی لبه ی نان رولت قرار دهید و با کمک دست باقی مانده ی نان را دور برش ها بپیچید و با دست منسجم کنید. در آخر می توانید شیرینی رولت مکزیکی را به سلیقه ی خود تزیین کنید و آن را به همزاه چای یا قهوه سرو کنید.
 
بالا پایین