طرز تهیه کیک لامینگتون
ابتدا کره و شکر را در کاسه ای بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند.
سپس تخم مرغ ها را یکی یکی افزوده و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند، در ادامه یک قاشق وانیل را بیافزایید و مخلوط کنید.
در مرحله بعد آرد و شیر را به تدریج اضافه نموده و مواد را هم بزنید تا مایه کیک آماده شود.
قالب را چرب کرده و مایه کیک را بریزید و برای 50 دقیقه تا یک ساعت در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده بپزید.
در این میان شکلات را در کاسه فلزی بریزید و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا آب شود. سپس خامه و وانیل باقی مانده را افزوده و مخلوط نمایید.
کیک را از فر بیرون آورده و بعد از اینکه خنک شد مخلوط شکلات را روی آن بریزید و پودر نارگیل بپاشید.