جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

شیرینی پزی طرز تهیه شیرینی مربایی کاکائویی خوشمزه به روش خانگی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط -پریزاد- با نام طرز تهیه شیرینی مربایی کاکائویی خوشمزه به روش خانگی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 270 بازدید, 12 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه شیرینی مربایی کاکائویی خوشمزه به روش خانگی
نویسنده موضوع -پریزاد-
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط -پریزاد-
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
شیرینی مربایی کاکائویی یکی از انواع شیرینی های مجلسی و خوشمزه است که برای پذیرایی در بسیاری از مهمانی ها مناسب می باشد،
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
مواد لازم شیرینی مربایی کاکائویی

آرد۱٫۵ لیوان
پودر کاکائو۲ قاشق غذاخوری
کره۱۰۰ گرم
پودر قند½ لیوان
وانیل⅓ قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ۱ عدد
عسل۱ قاشق مرباخوری
شیر۱ قاشق غذاخوری
کنجدبه مقدار کافی
مارمالاد یا مربا با طعم دلخواهبه مقدار کافی

 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
طرز تهیه شیرینی مربایی کاکائویی

مرحله اول


برای تهیه شیرینی مربایی کاکائویی خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم دمای آن با دمای محیط کاملا هماهنگ شود. در ادامه کره و وانیل را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12

مرحل دوم

حالا پودر قند را درون کاسه الک کرده و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط کره کرم رنگ و خامه ای شود. در ادامه زرده تخم مرغ را به کاسه اضافه کرده و مجددا به خوبی هم می زنیم.
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12

مرحله سوم

در این مرحله عسل و شیر را به کاسه اضافه کرده و مجددا هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. حالا آرد و پودر کاکائو را ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس به تدریج به کاسه اضافه کرده و با قاشق چوبی هم می زنیم.
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12

مرحله چهارم


خمیر را با دست ورز ندهید به دلیل گرمای دست خمیر روغن پس می دهد و در نهایت شیرینی ها خشک و بی کیفیت می شوند. حالا خمیر به دست آمده را درون کیسه فریزر گذاشته و به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم.
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12

مرحله پنجم


پس از گذشت ۱۵ دقیقه فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. پس از گذشت زمان استراحت خمیر، آنرا از یخچال خارج کرده و بین دو کاغذ روغنی قرار می دهیم، سپس با وردنه پهن می کنیم
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12

مرحله ششم


حالا خمیر را با کاتر دلخواه قالب زده، سپس وسط نصف خمیرها را با یک کاتر کوچک سوراخ می کنیم. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و خمیرهای قالب زده شده را درون سینی فر می چینیم.
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12

مرحله هفتم

در این مرحله سینی را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کاملا پخته شوند. پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و بدون دست زدن اجازه می دهیم شیرینی ها خنک شوند.
 
بالا پایین