جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

شیرینی پزی طرز تهیه شیرینی کنله

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Puyannnn با نام طرز تهیه شیرینی کنله ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 244 بازدید, 3 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه شیرینی کنله
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
مواد مورد نیاز شیرینی کَنله فرانسوی
غلاف وانیل 2 عدد
شیر (سرد) 500 میلی لیتر
شکر (250 گرم اگر شیرینی بیشتری می خواهید) 200 گرم
آرد همه منظوره 100 گرم
کره (ذوب شده) 50 گرم
تخم مرغ (بزرگ) 2 عدد
زرده تخم مرغ 2 عدد
آب 4 قاشق غذاخوری
برای پوشش قالب
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
عسل 40 گرم
کره 60 گرم
طرز تهیه شیرینی کَنله
1

فر را 20 دقیقه قبل پخت شیرینی با دمای 250 درجه سانتی گراد روشن کنید.

2

دانه های وانیل را با یک چاقوی کوچک جدا کنید. دانه ها و شیر را درون یک قابلمه بریزید و آنها را کمی حرارت داده و سپس گرما را خاموش کنید و بگذارید دو دقیقه بماند.

3

در یک کاسه جداگانه شکر، تخم مرغ و زرده تخم مرغ را بزنید. کره ذوب شده را اضافه کنید و تا زمانی که ترکیب شود بزنید.

4

1/4 از شیر گرم را درون مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس به آرامی شیر باقی مانده را همزمان با مخلوط کردن اضافه کنید تا همه مواد به خوبی مخلوط شوند.

5

آب را اضافه کرده و مخلوط کنید. تا خمیر به قوام کامل برسد. (توجه: اضافه کردن شیر گرم به مخلوط تخم مرغ در این مرحله بسیار مهم است.).
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
6

این خمیر را برای 24 ساعت در یخچال استراحت داده تا طعم آن بهبود یابد.

7

برای داشتن یک سطح صاف و براق که رنگ آن قهوه ای تیره باشد، قالب ها را با مخلوط 40 گرم عسل و 60 گرم کره ذوب شده چرب کنید. برای این کار، عسل و کره را با هم ذوب کرده ، مخلوط را به سرعت در قالب ریخته و سپس دوباره داخل ظرف اصلی بریزید.

8

خمیر شیرینی را در قالب ریخته و برای 10 دقیقه در فر با دمای 250 گراد قرار داده سپس حرارت را کاهش داده و برای 10 دقیقه دیگر بپزید.

9

بعد از پخت شیرینی ها را از فر خارج کرده و در ظرف سرو گذاشته برای 2 ساعت استراحت داده تا کاملا خنک شود.
 
بالا پایین