جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

شیرینی پزی طرز تهیه شیرینی(کیک) خیس شکلاتی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Puyannnn با نام طرز تهیه شیرینی(کیک) خیس شکلاتی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 169 بازدید, 7 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه شیرینی(کیک) خیس شکلاتی
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,533
22,017
مدال‌ها
3
در تعیین مقدار مواد اولیه کیک خیس کاکائویی از لیوان استفاده شده است و فرقی ندارد که شما از چه لیوانی استفاده کنید فقط تمام مواد اولیه را با یک لیوان اندازه گیری کنید تا تناسب مواد اولیه بهم نخورد.

مواد لازممیزان لازم
تخم مرغ3 عدد
روغن مایع1/5 لیوان
شکر1/5 لیوان
پودر کاکائو4 قاشق غذاخوری پر
شیر به دمای محیط رسیده1/5 لیوان
آرد سفید قنادی2 لیوان
وانیل شکری1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر
2 قاشق چایخوری
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Countess
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,533
22,017
مدال‌ها
3
کیک خیس طرز تهیه های مختلفی دارد و هرکس بسته به ذائقه خود میزان شکلات و مواد دیگر آن را تغییر می دهد ما در این طرز تهیه تلاش کردیم طرز تهیه کیک خیس ساده را به شما آموزش دهیم.

مرحله اول :

برای تهیه کیک شکلاتی خیس ابتدا باید یک قالب مناسب برای تهیه کیک انتخاب کنید و برای اینکه کیک به ظرف نچسبد به اندازه چند قطره روغن درون ظرف ریخته و تمام ظرف را چرب با کمک برس آشپزی چرب کنید سپس مقداری آرد(خیلی کم) به قسمت های چرب شده بپاشید.

مرحله دوم :

در ظرف مناسبی شکر و پودر کاکائو را بریزید و خوب با یکدیگر مخلوط کنید تا پودر کاکائو باز شود.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Countess
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,533
22,017
مدال‌ها
3
مرحله سوم :

در ادامه شیر به دمای محیط رسیده را به مواد بالا اضافه کنید و با کمک قاشق شروع به همزدن بکنید چون اگر مواد خشک باشد نمی توانید از هم زن استفاده کنید. پس از اینکه مواد را مقداری با قاشق هم زدید با هم زن برقی شروع به هم زدن مواد بکنید به طوری که شکر و پودر کاکائو به طور کامل با شیر ترکیب شوند.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Countess
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,533
22,017
مدال‌ها
3
مرحله چهارم :

پس از اینکه مواد را حدود سه دقیقه با همزن، هم زدید روغن مایع را به آرامی به مواد اضافه کنید و حدود پنج دقیقه به هم زدن ادامه بدهید تا مواد غلظت پیدا کند پس از اینکه مواد به غلظت مورد نظر رسید یک لیوان از مواد شکلات را کنار بگذارید تا بعد از پختن برای روی کیک و تزیین استفاده کنید.

مرحله پنجم :

حال در ظرف دیگری تخم مرغ ها را بشکنید تا از سالم بودن آن مطمئن شوید پس از آن تخم مرغ ها را تک تک به مواد اضافه کنید و با هم زن مخلوط کنید.

مرحله ششم :

آرد، بکینگ پودر و وانیل را در ظرفی با یکدیگر مخلوط کنید و چند بار آن را الک کنید سپس آن را به آرامی و کم‌کم به مواد اضافه می کنیم و با قاشق و یا همزن دستی شروع به همزدن بکنید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Countess
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,533
22,017
مدال‌ها
3
مرحله هفتم :

مواد را درون قالبی که آغشته به روغن و آرد کرده بودید بریزید و برای اینکه کیک پف کند ته قاشق را آغشته به روغن مایع کنید و سوراخ هایی را درون مایه ایجاد کنید. این کار به نظر ساده باعث می شود کیک پف زیادی کند.

مرحله هشتم :

قالب حاوی مواد کیک را حدود 30 الی 35 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید پس از گذشت زمان گفته شده قالب را از فر خارج کنید و برای اینکه مطمئن شوید کیک به پخت کامل رسیده است چاقو را در کیک فرو ببرید اگر از مواد کیک به چاقو نچسبد یعنی کیک پخته شده است.

مرحله نهم :

در ادامه پس از پخت کیک را از فر خارج کنید و به صورت دلخواه کیک را برش بزنید و همانطور که داغ هست یک لیوان مواد شکلات که کنار گذاشته بودید را روی کیک بریزید و چند دقیقه صبر میکنید تا شکلات به خورد کیک برود. شما می توانید با کمک خلال دندان سوراخ های نا محسوسی را روی کیک به وجود بیاورید تا مایع شکلات کاملا به خورد کیک برود.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Countess
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,533
22,017
مدال‌ها
3
نکات مهم تهیه کیک خیس شکلاتی :
در مرحله ششم وقتی آرد را به مواد اضافه میکنید نباید زیاد هم بزنید که باعث می شود پف کیک گرفته شود.
15 دقیقه قبل از اینکه شروع به پختن کیک بکنید باید فر را گرم کنید و در دمای 170 درجه بگذارید.
تا 20 دقیقه بعد از آن که قالب را درون فر گذاشتید در فر را باز نکنید که باعث می شود پف کیک گرفته شود.
برای تزیین کیک از خلال پسته ، خلال بادام و شکلات چیپسی می توانید استفاده کنید.
شما می توانید شکلات را آب کنید و برای تزیین کیک استفاده کنید.
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,533
22,017
مدال‌ها
3
نکات تکمیلی در مورد کیک خیس
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 25دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35دقیقه میباشد .
کیک خیس را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: سرین
بالا پایین