جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی طرز تهیه فریکادله یا کتلت آلمانی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Puyannnn با نام طرز تهیه فریکادله یا کتلت آلمانی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 260 بازدید, 2 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه فریکادله یا کتلت آلمانی
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
فریکادله یا کتلت آلمانی
مواد لازم فریکادله یا کتلت آلمانی
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
سیر یک حبه
پیاز یک عدد
سس خردل یک قاشق چایخوری
نمک و فلفلبه مقدار نیاز
جعفری خرد شدهچهار قاشق غذاخوری
نان بروچن ۱ روز ماندهیک عدد
تخم مرغ یک عدد
پودر پاپریکایک قاشق چایخوری
فلفل دلمه ای خرد شده یک قاشق غذا خوری
روغن برای سرخ کردن به مقدار نیاز
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
طرز تهیه فریکادله یا کتلت آلمانی
نان بروچن یا نان باگت حتما باید از یک روز قبل خریداری شده و بیات شده باشد.

نان بروچن را با یک لیوان آب گرم خیس کنید.

سیر و پیاز را خیلی ریز خرد کنید.

جعفری و فلفل دلمه را خیلی ریز خرد کنید.

گوشت چرخ کره را به همراه مواد خرد شده مخلوط کنید.



نان بروچن را با دست فشار دهید تا کاملا آب اضافه اش گرفته شده و سپس به گوشت اضافه کنید.

نمک ، فلفل ، پودر پاپریکا ، سس خردل و تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط نمایید.

روی مواد را پوشانه و 15 دقیقه در یخچال بگذارید استراحت کند.

تابه ای را روی حرارت ملایم گذاشته و کمی روغن اضافه کنید تا داغ شود.



به اندازه یک نارنگی از مواد برداشته و به شکل کتلت ولی ضخیم تر در کف دست فرم دهید و هر طرف کتلت را حدود 7 دقیقه روی حرارت ملایم سرخ کنید.

فریکادله را همراه با نان باگت ، نان تست یا نان بروچن و سس خردل و سس کچاپ سرو می کنند.



کنار فریکادله می توانید از سیب زمینی آلمانی هم استفاده کنید.

برای تهیه سیب زمینی آلمانی کافیست پوست سیب زمینی ها را گرفته و حدود 9 دقیقه با آب بپزید تا نیم پز شود سپس به صورت حلقه ای به ضخامت نیم سانتی متر برش بزنید.

مقداری پیاز را خرد کرده در تابه تفت دهید تا نرم شود سپس سیب زمینی را اضافه کرده تفت دهید و رویشان نمک و فلفل بپاشید و به همراه کتلت آلمانی سرو نمایید.
 
بالا پایین