جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی طرز تهیه فلافل لبنانی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط توکـیو با نام طرز تهیه فلافل لبنانی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 195 بازدید, 4 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه فلافل لبنانی
نویسنده موضوع توکـیو
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط توکـیو
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,320
مدال‌ها
11

مواد لازم برای فلافل لبنانی اصل​

  • نخود۱ کیلوگرم
  • پیاز خرد شده۱ عدد
  • جعفری تازه۱/۲ پیمانه
  • گشنیز تازه۱/۲ پیمانه
  • سیر تازه۳ حبه
  • آرد سفید یا آرد نخودچی۱٫۵ قاشق غذاخوری
  • نمکبه مقدار لازم
  • زیرهبه مقدار لازم
  • فلفل سیاهبه مقدار لازم
  • فلفل قرمزبه مقدار لازم
  • بیکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
  • روغن سرخ‌کردنیبه مقدار لازم
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,320
مدال‌ها
11

۱. آماده کردن نخود​

خیساندن نخود فلافل لبنانی

آسان‌ترین روش تهیه فلافل گیاهی را پیش‌تر در کتاب کاله آورده‌ایم. برای طرز تهیه فلافل لبنانی اصل ابتدا باید از یک روز قبل، نخود را خیس کنید. این کار باعث می‌شود که نخود نرم‌تر شده و نفخ آن گرفته شود. در این مدت، دو تا سه بار آب نخود را عوض کنید. بعد از یک روز، نخودها را آب‌کشی کرده و در غذاساز بریزید.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,320
مدال‌ها
11

۲. ترکیب کردن مواد فلافل​

مخلوط کردن مواد فلافل لبنانی

برای این مرحله از طرز تهیه فلافل لبنانی، ابتدا گشنیز و جعفری را خوب شسته و همراه سیر و پیاز خرد کنید. حالا نخود، سبزی، سیر، پیاز و ادویه‌ها را داخل غذاساز بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید. مواد فلافل باید بافتی یک‌دست و نرم داشته باشد. پس تا وقتی که نخودها با سایر مواد مخلوط شود، این مرحله را ادامه دهید.
حالا مواد را داخل یک کاسه ریخته، روی آن را بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید تا به مدت یک ساعت استراحت کنند. این مرحله به فرم‌دهی بهتر فلافل و چسبندگی آن کمک می‌کند.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,320
مدال‌ها
11

۳. سرخ کردن فلافل​

سرخ کردن فلافل لبنانی

آخرین مرحله از طرز تهیه فلافل لبنانی این است که مواد فلافل را از یخچال بیرون آورده و قالب بزنید. برای این کار می‌توانید از قالب مخصوص فلافل استفاده کنید و یا اینکه با استفاده از یک قاشق، مقداری از مواد را کف دستتان بگذارید و دایره‌هایی یک‌دست درست کنید.
روغن را در ماهیتابه بریزید. اجازه دهید روغن خوب داغ شود سپس قرص‌های فلافل را داخل روغن بیندازید. قرص فلافل باید داخل روغن غوطه‌ور باشد به همین دلیل بهتر است از یک ماهیتابه‌ گود با قطر کم استفاده کنید که روغن کمتری هم استفاده شود. حرارت گاز باید ملایم باشد تا غذا مغزپخت شود. زمانی که فلافل خوب طلایی و ترد شد، آن را از روغن درآورید.
فلافل شما آماده است اما سس انبه‌ خوشمزه را فراموش نکنید.
 
بالا پایین