جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی طرز تهیه مربای گیلاس خوشمزه و خوشرنگ به روش خانگی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط توکـیو با نام طرز تهیه مربای گیلاس خوشمزه و خوشرنگ به روش خانگی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 226 بازدید, 7 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه مربای گیلاس خوشمزه و خوشرنگ به روش خانگی
نویسنده موضوع توکـیو
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط توکـیو
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,320
مدال‌ها
11
خوشمزه‌گیجات
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,320
مدال‌ها
11
مواد لازم مربای گیلاس
گیلاس۱ کیلوگرم
شکر۱ کیلوگرم
آب۱ لیوان
جوهر لیمو¼ قاشق مرباخوری
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,320
مدال‌ها
11

مرحله اول​

برای تهیه مربای خوشمزه ابتدا گیلاس ها را می شوییم و با دستمال حوله ای خشک می کنیم، سپس با دستگاه هسته گیر یا سیخ چوبی هسته های گیلاس را خارج می کنیم. گیلاس ها را بعد از خارج کردن هسته ها به صورت لایه ای داخل یک قابلمه استیل یا رویی می ریزیم.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,320
مدال‌ها
11

مرحله دوم​

در این مرحله باید نصف شکر را روی گیلاس ها بپاشیم، به این صورت یک مقدار گیلاس داخل قابلمه می ریزیم و کمی شکر رویشان میپاشیم، به همین صورت لایه به لایه شکر و گیلاس می ریزیم تا شکر کاملا به خورد گیلاس ها برود.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,320
مدال‌ها
11

مرحله سوم​

پس از این کار قابلمه را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار می دهیمتا آب بیندازند. پس از گذشت ۲۴ ساعت قابلمه را از یخچال خارج می کنیم و باقیمانده شکر و آب را به قابلمه اضافه می کنیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,320
مدال‌ها
11

مرحله چهارم​

پس از اینکه آب جوش امد با یک کفگیر، کف های روی آب را می گیریم و دور می ریزیم. در ادامه حرارت را ملایم تر می کنیم و اجازه می دهیم حدود ۳۰ تا ۴۵ مربا روی حرارت ملایم بماند تا غلیظ شود و به خوبی جا بیفتد.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,320
مدال‌ها
11

مرحله پنجم​

در آخر پس از اینکه مربا به غلظت کافی رسید و آماده شد جوهر لیمو را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مربا به مدت ۱۲ ساعت در دمای آشپزخانه بماند، سپس آنرا داخل ظرف های شیشه ای می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,320
مدال‌ها
11

نکات طرز تهیه مربای گیلاس​

نشانه آماده شدن مربا​

برای اینکه ببینید مربای شما قوام آمده است مقداری از شهد مربا را داخل یک کاسه کوچک بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود. اگر شهد غلیظ شده بود مربا اماده است ولی اگر شهد روان بود یعنی مربا باید هنوز روی حرارت بماند.
 
بالا پایین