جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی طرز تهیه مرغ با سس بشامل

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Puyannnn با نام طرز تهیه مرغ با سس بشامل ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 223 بازدید, 2 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه مرغ با سس بشامل
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
طرز تهیه مرغ با سس بشامل:
مواد لازم برای مرغ با سس بشامل :
فیله مرغ 1 کیلوگرم
پیاز1 عدد
فلفل سبز2 عدد
گوجه فرنگی2 عدد
قارچ 10-12 عدد
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
زیره سبز‌ 1 قاشق چایخوری
آویشن 1 قاشق چایخوری
نمک1 قاشق چایخوری
پنیر پیتزا‌150 گرم
آرد4 قاشق غذاخوری
شیر2-5 لیوان
کره2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون1 استکان
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
طرز تهیه مرغ با سس بشامل :
فیله های مرغ را به شکل باریک و بلند خرد کنید، سپس در آب در حال جوش به مدت 5 دقیقه آن ها را آب پز کنید. پس کمی آبپز شدن آن را آبکش کنید و در یک قابلمه روغن زیتون بریزید و پیاز نگینی را تفت بدهید سپس مرغ آبپز شده را به آن اضافه کنید و حدود 10-15 دقیقه تفت بدهید. حالا فلفل، گوجه فرنگی خرد شده، قارچ ورقه شده ی آبپز، نمک و ادویه ها را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت بدهید. این مواد را داخل تابه ی پیرکس و یا ظرف فر بریزید.



سس بشامل را به این شکل آماده کنید: در قابلمه ای آرد و کره را 3-4 دقیقه تفت دهید سپس شیر را اضافه کرده و هم بزنید، فلفل سیاه را بیافزایید و اجازه دهید جوش بیاید. پس از غلیظ شدن سس بشامل شما آماده است. بعد از روی حرارت بردارید و روی مرغ ها بریزید. سپس پنیر پیتزا را روی آن بریزید و در فر با دمای 190 درجه سانتیگراد با حرارت از بالا و پایین تا زمانی که رویش سرخ شود، قرار دهید. پس از سرخ شدن روی آن و مغز پخت شدن مواد آن را خارج کنید و مانند لازانیا برش بزنید و میل کنید.
 
بالا پایین