جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی طرز تهیه مرغ دودی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط اولدوز با نام طرز تهیه مرغ دودی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 277 بازدید, 8 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه مرغ دودی
نویسنده موضوع اولدوز
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط اولدوز
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,175
9,176
مدال‌ها
7
morgh-dodi.jpg
 
  • گل
واکنش‌ها[ی پسندها]: Aklil
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,175
9,176
مدال‌ها
7
مواد لازم برای ۴ نفر
ران و سی*ن*ه مرغ۴ تکه
پیاز۲ عدد بزرگ
سس مایونز۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۴ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
 
  • گل
واکنش‌ها[ی پسندها]: Aklil
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,175
9,176
مدال‌ها
7
مرحله اول
برای تهیه مرغ دودی مجلسی ابتدا روی تکه های مرغ کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه می پاشیم و ۱۵ تا ۳۰ دقیقه استراحت می دهیمف سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم.
 
  • گل
واکنش‌ها[ی پسندها]: Aklil
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,175
9,176
مدال‌ها
7
مرحله دوم
پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، تکه های مرغ را داخل تابه می چینیم و تمام قسمت های گوشت را به خوبی سرخ می کنیم تا کاملا طلایی شود. در ادامه تکه های گوشت مرغ را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,175
9,176
مدال‌ها
7
مرحله سوم
در این مرحله پیازها را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیازها کاملا کاراملی شوند. در ادامه سس مایونز را به همراه زعفران و آب لیمو ترش به قابلمه اضافه می کنیم
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,175
9,176
مدال‌ها
7
مرحله چهارم
حالا کمی نصف فنجان آب جوش به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند. در صورتی که تمایل ندارید از سس مایونز استفاده کنید، فقط کافیست سس مایونز را از لیست مواد حذف کنید.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,175
9,176
مدال‌ها
7
مرحله پنجم
در این مرحله تکه های گوشت مرغ سرخ شده را به قابلمه اضافه می کنیم و با قاشق سس را روی مرغ می ریزیم. در ادامه درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم گوشت مرغ به طور کامل بپزد. در صورتی که آب غذا کم بود می توانیم کمی آب جوش بیافزاییم.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,175
9,176
مدال‌ها
7
مرحله ششم
پس از اینکه پخت مرغ به پایان رسید یک تکه ورق آلومینیومی روی تکه های مرغ قرار می دهیم، سپس یک ذغال کاملا روشن را روی فویل قرار می دهیم و چند قطره روغن روی ذغال می ریزیم و درب قابلمه را به صورت کیپ قرار می دهیم.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,175
9,176
مدال‌ها
7
مرحله هفتم
حالا به مدت ۱۵ دقیقه زمان می دهیم تا مرغ طعم دودی بگیرد. پس از اینکه مرغ دودی اماده شد، انرا داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم، سپس سس باقیمانده در قابلمه را به مرغ اضافه می کنیم و به همراه برنج سرو می کنیم.
 
بالا پایین