جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی طرز تهیه مرغ ماخانی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Puyannnn با نام طرز تهیه مرغ ماخانی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 278 بازدید, 2 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه مرغ ماخانی
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
مرغ ماخانی (مرغ کره ای)
مواد لازم برای مرغ ماخانی :
روغن بادام زمینی 1 قاشق غذاخوری
موسیر ریز خرد شده1 عدد
پیاز سفید خرد شدهیک چهارم پیاز
کره 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو 2 قاشق چایخوری
رب زنجبیل - سیر 1 قاشق غذاخوری
ادویه گرام ماسالا2 قاشق چایخوری
پودر چیلی1 قاشق چایخوری
زیره آسیاب شده1 قاشق چایخوری
برگ بو1 عدد
ماست سادهیک چهارم و یا نصف فنجان
پوره گوجه فرنگی1 لیوان
فلفل کاینیک چهارم قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
روغن بادام زمینی1 قاشق غذاخوری
ران مرغ بدون پوست و استخوان500 گرم
فلفل کاین برای مزه دار کردنبه مقدار لازم
نشاسته ذرت1 قاشق غذاخوری
آبیک چهارم فنجان
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
طرز تهیه مرغ ماخانی :
1 قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه بزرگ با حرارت متوسط گرم کنید. موسیر و پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.

کره، آب لیمو، رب سیر _ زنجبیل، 1 قاشق چایخوری گرام ماسالا، پودر چیلی، زیره و برگ بو را هم اضافه کنید. آن را با هم، مخلوط کنید و به مدت 1 دقیقه بپزید.



پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه بپزید و مرتبا هم بزنید. نصف و نیم ماست را هم بزنید.



حرارت را کم کنید. به مدت 10 دقیقه بجوشانید و مرتبا هم بزنید. نمک، فلفل و کاین را اضافه کنید. آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.



1 قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه ای نسبتا بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغ را اضافه کنید و بپزید تا کمی قهوه ای شوند.

1 قاشق چایخوری ادویه ی گرام ماسالا و به مقدار لازم فلفل کاین را اضافه کنید و حرارت را کم کنید و تفت بدهید.



حدود یک سوم سس را هم بزنید و بگذارید تا بجوشد و کم شود و غلیظ شود. بقیه ی سس را به مرغ اضافه کنید تا مرغ دیگر صورتی نشود.



نشاسته ذرت و آب را با هم مخلوط کنید و سپس در سس هم بزنید. 5 تا 10 دقیقه بپزید یا تا زمانی که غلیظ شود. همه ی سس ها را به مرغ اضافه کنید تا سس آن لعابدار شود.
 
بالا پایین