جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی طرز تهیه میگو سیر و عسل

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Puyannnn با نام طرز تهیه میگو سیر و عسل ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 235 بازدید, 2 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه میگو سیر و عسل
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
مواد لازم برای تهیه ی میگوی عسلی :
عسل 3 قاشق غذاخوری
سس سویا کم سدیم 1 3 قاشق غذاخوری
تکه های فلفل خرد شده (اختیاری) یک چهارم قاشق چایخوری
زنجبیل تازه خرد شده1 قاشق چایخوری
سیر خرد شده 2-3 حبه (حدود 1 قاشق غذاخوری)
میگو پوست کنده و تمیز شده حدود 300 گرم
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پیازچه ی خرد شده برای تزیین 2 قاشق غذاخوری
برنج قهوه ای پخته (برای سرو)به مقدار لازم
کلم بروکلی یا سایر سبزیجات (برای سرو)به مقدار لازم
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
طرز تهیه میگوی عسلی:
عسل، سس سویا، تکه های فلفل (در صورت استفاده)، زنجبیل و سیر را با هم در یک کاسه متوسط مخلوط کنید و کنار بگذارید.



در یک کاسه متوسط دیگر، میگو و روغن زیتون را اضافه کنید. به میگوها نمک و فلفل آسیاب شده اضافه کنید و آن را مخلوط کنید و به آن مدتی استراحت بدهید تا میگوها کاملا مزه دار شوند.



اگر عجله دارید اشکالی ندارد استراحت ندهید.



یک تابه را روی حرارت متوسط تا زیاد گرم کنید. میگوها را داخل تابه قرار بدهید به صورتی که یک لایه از میگوها ته تابه چیده شده باشند. میگوها را از یک طرف بپزید تا خوب طلایی شوند، حدود 1-2 دقیقه. میگوها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم پخته شوند. سپس ماریناد سیر و عسل را داخل آن بریزید و هم بزنید و اجازه بدهید میگوها بپزند. در صورت تمایل می توانید میگوها را از سس خارج کنید تا زیاد نپزند و سفت نشوند. اجازه بدهید سس سفت شود. و میزان آن کم شود.



برنج قهوه ای را بپزید و در ظرف سرو بریزید و میگو را با سس غلیظ شده و سبزیجات روی برنج قرار بدهید و در صورت تمایل با ساقه های پیازچه تزیین کنید.
 
بالا پایین