جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی طرز تهیه نان ترکی پیده

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط *SHAKIBAgh* با نام طرز تهیه نان ترکی پیده ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 269 بازدید, 2 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه نان ترکی پیده
نویسنده موضوع *SHAKIBAgh*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط *SHAKIBAgh*
موضوع نویسنده

*SHAKIBAgh*

سطح
2
 
کَشیپ شِرلی
کاربر ویژه انجمن
May
1,256
15,325
مدال‌ها
5
نان پیده یکی از انواع نان های مخصوص ترکیه است که شباهت زیادی به نان بربری داشته و برای صبحانه یا عصرانه مناسب می باشد. ترکیه ای ها اغلب این نان را برای افطار مناسب می‌دانند و معمولا این نان را در ایام ماه مبارک رمضان تهیه می کنند. در این بخش طرز تهیه آسان نان پیده را آموزش می دهیم، پیشنهاد می کنیم این نوع نان را در خانه تهیه و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.


مواد لازم برای تهیه نان پیده​

مواد لازممقدار لازم
آرد سفید3 تا 4 پیمانه
شیر ولرم1 پیمانه
آب ولرم½ پیمانه
شکر2 قاشق غذاخوری
پودر خمیر مایه1 قاشق غذاخوری
روغن مایع2 قاشق غذاخوری
نمک1 قاشق مرباخوری

مواد لازم برای رومال​

مواد لازممقدار لازم
زرده تخم مرغ1 عدد
زعفران دم کرده1 قاشق چایخوری
کنجد و سیاه دانه1 قاشق غذاخوری
نان ترکی پیده


 
موضوع نویسنده

*SHAKIBAgh*

سطح
2
 
کَشیپ شِرلی
کاربر ویژه انجمن
May
1,256
15,325
مدال‌ها
5


مرحله اول:تهیه خمیر​

  1. داخل یک ظرف مناسب آب ولرم را به همراه 1 قاشق غذاخوری شکر و خمیر مایه فوری مخلوط می کنیم.
  2. برای عمل آمدن خمیر مایه درب ظرف را گذاشته و آنرا به مدت 5 تا 10 دقیقه در یک جای گرم قرار می دهیم.
  3. یک کاسه مناسب شیر ولرم را به همراه نمک، روغن مایع و باقیمانده شکر می ریزیم و مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
  4. پس از گذشت ده دقیقه و پس از عمل آمدن خمیر مایه، آن را به دیگر مواد اضافه کرده و در حدی که یکدست شوند، مخلوط می کنیم.
  5. آرد را سه مرتبه الک می کنیم و کم‌کم به مواد اضافه و مخلوط می کنیم.
  6. خمیر را به خوبی ورز می دهیم.
  7. کاسه ای بزرگ را چرب کرده و خمیر را داخل آن می ریزیم.
  8. روی خمیر را با سلفون و سپس پارچه پوشانده و در یک جای گرم قرار می دهیم.

مرحله دوم:باز کردن خمیر​

  1. پس از گذشت یک ساعت که حجم خمیر دو برابر شد، آن را کمی ورز می دهیم تا پف آن بخوابد.
  2. خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم می کنیم.
  3. هر قسمت را با وردنه به صورت گرد با قطر یک سانتی‌متر باز می کنیم.
  4. درون سینی فر کاغذ روغنی قرار داده و خمیرهای باز شده را داخل آن می گذاریم.
  5. روی خمیرها پارچه ای می کشیم تا خشک نشوند.
  6. اجازه می دهیم خمیرها در داخل سینی به مدت 30 دقیقه استراحت کنند.
تهیه نان ترکی


 
موضوع نویسنده

*SHAKIBAgh*

سطح
2
 
کَشیپ شِرلی
کاربر ویژه انجمن
May
1,256
15,325
مدال‌ها
5

مرحله سوم:رومال کشی​

  1. برای تهیه رومال زعفران دم کرده و زرده تخم مرغ را به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
  2. خمیرهای داخل سینی را پس از نیم ساعت با انگشت طرح می زنیم.
  3. روی خمیرها مخلوط زعفران و زرده تخم مرغ (رومال) را می مالیم.
  4. سپس روی آنها کمی کنجد و سیاه دانه می پاشیم.

مرحله چهارم:پخت نان​

  1. فر را از 10 دقیقه قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.
  2. نان ها را به مدت 40 تا 50 درون فر قرار می دهیم.
  3. برای اینکه روی نان ها طلایی شود، پس از اینکه نان ها اماده شدند چند دقیقه گریل را روشن می کنیم.

نکات مهم​

  • برای خشک نشدن خمیر به آن زیاد آرد نزنید.
  • برای اینکه نانتان نرم بماند، بعد از خارج کردن نان از فر روی آن را با نایلون و پارچه بپوشانید.

نکات تکمیلی در مورد نان ترکی پیده​

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
نان ترکی پیده را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
 
بالا پایین