جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه نان شیرمال

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Puyannnn با نام طرز تهیه نان شیرمال ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 127 بازدید, 2 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه نان شیرمال
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,532
22,013
مدال‌ها
3
مواد لازم برای نان شيرمال :

آرد 300 گرم 2/5 تا 3 پيمانه
نمک 1/5 گرم يا يک دوم قاشق چایخوری سر خالی
شکر 60 گرم
تخم مرغ 1 عدد کوچک
کره 15 گرم يا معادل 1/5 قاشق غذاخوری
شیر 150 ميلی ليتر (يک پيمانه معادل 240 ميلی ليتر )
وانیل نوک قاشق چایخوری
هل به دلخواه نوک قاشق چایخوری
مخمر خشک 7 گرم معادل 1 قاشق غذاخوری


تخم مرغ و کره به دماى محيط رسيده باشد.



مواد رومال:

تخم مرغ كامل 1 عدد
خامه 1 قاشق چایخوری
زعفران به مقدار کم
وا نیل یا هل به مقدار کم
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,532
22,013
مدال‌ها
3
طرز تهيه نان شیرمال با خمیر مایه :

اول تخم مرغ و كمى شیر و وانيل و شكر و هل را مخلوط كنيد و سپس آرد (الک شده) و نمک و مخمر فعال شده را با هم اضافه كنيد و مخلوط كنيد و بقيه ى شیر را اضافه كنيد (ولى نه يک جا كمى از شیر را نگهداريد) و سه تا پنج دقيقه ى آخر كره را اضافه كنيد و حدود 10 تا 15 دقيقه ورز بدهيد يا 100 مرتبه روى ميز كار بكوبيد، اگر خمير كمى چسبندگى داشت اشكال ندارد.

سپس خمیر را داخل ظرفی قرار بدهید و دستمال تميزی روی آن بكشيد كه خمير خيلی گرم نشود.



بعد از کمی استراحت با خمیر چانه هایی بگیرید. روی آن ها کیسه ی پلاستیکی چرب شده قرار بدهید و حدود 10 تا 15 دقیقه به آن ها استراحت بدهید.



سپس خمیر را شکل بدهید به هر صورتی که دوست داشتید سپس سینی فر را چرب کنید و آرد پاشی کنید یا می توانید از کاغذ روغنی استفاده کنید خمیرهای شکل داده شده را داخل سینی فر قرار بدهید. و روی آن ها پلاستیک چرب شده قرار بدهید و در جای گرم و مرطوب بگذارید تا استراحت کند تا زمانی که خمیر حجم بگیرد و ور بیاید حدودا 1 ساعت طول می کشد.



و بعد کیسه ی پلاستیکی را آرام از روی خمیر بردارید و اجازه بدهید روی خمیر کمی هوا بخورد زیرا رومال روی نان شیرمال باقی بماند سپس رومال بزنيد و روی آن ها را كنجد يا بادام بپاشيد.

و بگذارید داخل فر 180 درجه به مدت 20 تا 25 دقيقه و يا تا زمانى كه روى نانتان كاملا رنگ بگيرد، زمان بستگى به دمای فرتان دارد.



نكته مخمر خشک را با نصف پيمانه از شیر رسپی و نوک قاشق چایخوری از شكرتان به مدت 8 تا 10 دقيقه فعالش كنيد و بعد به آرد اضافه كنيد.
 
بالا پایین