جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

شیرینی پزی طرز تهیه نان گیسو

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Kim_tehgook با نام طرز تهیه نان گیسو ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 810 بازدید, 32 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه نان گیسو
نویسنده موضوع Kim_tehgook
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Kim_tehgook
موضوع نویسنده

Kim_tehgook

سطح
4
 
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
فعال انجمن
Jun
1,301
7,717
مدال‌ها
3
سلام😀من اومدم تا طرز تهیه نان گیسو رو بهتون آموزش بدم😍با من همراه باشید.
منبع: شف بهاره
 
آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

Kim_tehgook

سطح
4
 
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
فعال انجمن
Jun
1,301
7,717
مدال‌ها
3
مواد لازم:
خمیر مایه: یک و یک دوم قاشق چایخوری
شیر ولرم: یک پیمانه
تخم مرغ: یک عدد + یک عدد برای رومال
آرد: سه پیمانه + یک پیمانه
شکر: یک چهارم پیمانه
نمک: یک چهارم قاشق چابخوری
کره آب شده: 60 گرم

به دلیل تفاوت در جنس آردها، میزان آرد در اکثر دستورهای نون دقیق نیست و در واقع بازه ای از حجم آرد در مواد لازم دستور نوشته می شه. بعضی از آرد ها به علت زبری رطوبت بیشتری جذب می کنن و در نتیجه میزان کمتری استفاده می شه و بعضی از آردها لطیف ترن و مقدار بیشتری بکار می ره. نان گیسو در واقع نون شیرینه و بهتره که لطیف باشه، پس توصیه می کنم از آرد سفید عادی که در لوازم قنادی ها به فروش می رسه یا آردهایی که در سوپرمارکت ها با مارک های زر، تک، رشد، گلها .... موجوده استفاده کنید، نه از آرد نون. در این دستور سه پیمانه آرد، صد در صد مورد نیازه، پس سه پیمانه رو الک کنید و باهاش کار کنید. یک پیمانه بعدی رو جدا الک کنید، کنار بذارید و در صورت نیاز کم کم به خمیر اضافه کنید.
مواد لازم رو آماده کنید و روی میز کار بذارید. برای اندازه گیری آرد، ظرف یا پاکت آرد رو با قاشق هم بزنید، پیمانه ها رو با قاشق پر کنید و سر پیمانه رو صاف کنید.تخم مرغ باید هم دمای محیط باشه. هر دو نوع خمیر مایه فعال و فوری برای این دستور قابل استفادست.
1.JPG.jpg
 
موضوع نویسنده

Kim_tehgook

سطح
4
 
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
فعال انجمن
Jun
1,301
7,717
مدال‌ها
3
ابتدا کره رو آب کنید و تا خمیرمایه عمل میاد اجازه بدید کره آب شده به دمای محیط برسه. کره رو می تونید در مایکروویو یا روی حرارت غیر مستقیم آب کنید، حواستون باشه کره قُل قل نکنه و صرفا آب شه.
اولین قدم در تهیه نون های حجیم، عمل آوردن خمیر مایه است.، حتی اگر از خمیر مایه فوری استفاده می کنید این مرحله رو انجام بدید تا از سلامت خمیر مایه مطمئن باشید. شیر رو اندازه گیری کنید و به مدت خیلی کم روی حرارت بذارید تا ولرم شه، منظور از ولرم دمای 40 تا 45 درجه سانتی گراده. انگشتتون رو در شیر بزنید، اگر گرمای شیر برای دستتون قابل تحمل بود، یعنی مناسبه، حواستون باشه که حرارت زیاد خمیر مایه رو از بین می بره. 4.JPG.jpg
 
موضوع نویسنده

Kim_tehgook

سطح
4
 
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
فعال انجمن
Jun
1,301
7,717
مدال‌ها
3
شیر رو در کاسه تمیزی بریزید، بهتره کاسه ای که برای عمل آوردن خمیر مایه استفاده می شه، پلاستیکی یا فلزی نباشه. یک قاشق چایخوری شکر در شیر بریزید، مخلوط کنید و بعد خمیر مایه رو روی شیر بپاشید.
6.JPG.jpg
 
موضوع نویسنده

Kim_tehgook

سطح
4
 
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
فعال انجمن
Jun
1,301
7,717
مدال‌ها
3
خمیر مایه رو خوب هم بزنید تا کاملا خیس شه.
7.JPG.jpg
 
موضوع نویسنده

Kim_tehgook

سطح
4
 
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
فعال انجمن
Jun
1,301
7,717
مدال‌ها
3
حالا به مدت ده دقیقه تا یک ربع کاسه رو بدون حرکت در محیط قرار بدید، تا خمیرمایه کف کنه و به سطح شیر بیاد. اگر فضای خونه سرده روی کاسه حوله بندازید.
8.JPG.jpg
 
موضوع نویسنده

Kim_tehgook

سطح
4
 
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
فعال انجمن
Jun
1,301
7,717
مدال‌ها
3
در کاسه بزرگی سه پیمانه آرد رو الک کنید. یک چهارم پیمانه شکر و یک چهارم قاشق چایخوری نمک بهش اضافه و مواد رو خوب ویسک کنید، کاسه مواد خشک رو کنار بذارید. این دستور کم شیرینه و باید با مربا یا عسل سرو شه، می تونید به جای سرو با مواد شیرین میزان شکر رو تا یک دوم پیمانه افزایش بدید.
11.JPG.jpg
 
موضوع نویسنده

Kim_tehgook

سطح
4
 
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
فعال انجمن
Jun
1,301
7,717
مدال‌ها
3
در کاسه خمیر مایه عمل اومده، یک تخم مرغ بشکونید و خوب هم بزنید. از همزن برقی استفاده نکنید.
11.JPG.jpg
 
موضوع نویسنده

Kim_tehgook

سطح
4
 
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
فعال انجمن
Jun
1,301
7,717
مدال‌ها
3
حالا وسط مواد خشک رو گود کنید و مخلوط خمیر مایه، شیر و تخم مرغ رو وسط آرد بریزید.
13.JPG.jpg
 
موضوع نویسنده

Kim_tehgook

سطح
4
 
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
فعال انجمن
Jun
1,301
7,717
مدال‌ها
3
با لیسک یا قاشق چوبی کم کم آرد رو روی مواد تَر بریزید و مواد رو مخلوط کنید.
14.JPG.jpg
 
بالا پایین