جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

شیرینی پزی طرز تهیه نان گیسو

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Kim_tehgook با نام طرز تهیه نان گیسو ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 768 بازدید, 32 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه نان گیسو
نویسنده موضوع Kim_tehgook
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Kim_tehgook
موضوع نویسنده

Kim_tehgook

سطح
4
 
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
فعال انجمن
Jun
1,301
7,717
مدال‌ها
3
رومال رو با برس به تمام سطح خمیر بزنید.
45.JPG
 
موضوع نویسنده

Kim_tehgook

سطح
4
 
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
فعال انجمن
Jun
1,301
7,717
مدال‌ها
3
عد از زدن رومال، نون رو به مدت نیم ساعت در در فر گرم شده بپزید. بعد از این مدت اگر روی نون قهوه ای شد و خلال دندون از توش تمیز بیرون اومد یعنی حاضره، در غیر اینصورت ده دقیقه دیگه هم در فر بذارید و دوباره چک کنید. بعد از اتمام پخت، سینی فر رو روی توری خنک کننده بذارید و تا زمانیکه نون کاملا خنک نشده، با چاقو برش نزنید. برش زدن نونِ داغ، بافتش رو خمیری می کنه.
اینم از بافت نون که متخلخله. این رو بدونید که وقتی لبنیات در نون بکار بره حفره های کوچیک تری در بافتش تشکیل می شه.
50.JPG
 
موضوع نویسنده

Kim_tehgook

سطح
4
 
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
فعال انجمن
Jun
1,301
7,717
مدال‌ها
3
نحوه نگهداری نون خونگی بسیار مهمه، حتما بعد از خنک شدن نون رو بسته بندی کنید تا هوا و رطوبت به خودش جذب نکنه.
48.JPG
 
بالا پایین