جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه همبرگر خونگی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط itszari. با نام طرز تهیه همبرگر خونگی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 436 بازدید, 11 پاسخ و 6 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه همبرگر خونگی
نویسنده موضوع itszari.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط itszari.
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
۸- کاهوها را روی پیاز قرار می‌دهیم و بعد همبرگر که پنیر روی آن ذوب شده، قارچ ها رو روی پنیر میریزیم و کمی فشار می‌دهیم. گوجه و لایه ی بعدی نان را روی قارچ ها می گذاریم. همبرگر شما آماده است. نوش جان!
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
چند نکته در تهیه همبرگر خونگی:
اصولا برای همبرگر از گوشت گوساله استفاده می شود؛ البته اجباری نیست و می توان متناسب با ذائقه خود از گوشت گوسفند، ترکیب گوشت با سویا ،گوشت گوساله، یا حتی گوشت مرغ (دستور کمی متفاوت می شود) استفاده کرد.
همبرگر را بیشتر با نان ساندویچی گرد، باگت و نان‌های معمولی سرو می‌کنند.
اضافه کردن تخم مرغ، آرد، ماست و هرگونه مخلفات دیگر به گوشت، نه فقط آن را لذیذ نمی‌کند، بلکه باعث می‌شود تا برگری که در حال درست کردن هستید، به کباب تابه‌ای تبدیل شود.( همبرگر اصیل فقط فقط با گوشت درست می شود؛ بدون هیچ افزودنی! در مراحل پایانی پخت کمی نمک به آن اضافه می‌شود. اینکه در این دستور پیاز و سیر و ادویه را اضافه کردیم، بابت ذائقه و سلیقه ایرانی در طعم غذاست).
زیر و رو کردن همبرگر در حال طبخ، باعث می‌شود تا داخل آن سریع‌تر و بهتر طبخ شود. این زمان طبخ می‌تواند حتی تا یک سوم هم کاهش پیدا کند.
اگر دوست ندارین که موقع آماده کردن ساندویچ، نان در اثر گرمای همبرگر و یا رطوب مواد داخل ساندویچ خمیر شود، حتما قسمت داخلی و سفید نان ها را روی گریل تست کنین.
از هر نوع سبزیجات و یا ترکیب دلخواه می توانید برای ساندویچان استفاده کنین.
از سس کچاپ (سس گوجه فرنگی) یا سس قرمز به عنوان چاشنی استفاده کنید. همانطور که می‌دانید سس کچاپ یک سس خوشمزه و اشتها آور شامل گوجه فرنگی ، فلفل شیرین ، نمک ، کمی شکر و سرکه و یک کمی میخک و دارچین است. برای یادگیری طرز تهیه چند نوع سس گوجه فرنگی (کچاپ) کلیک کنید.
می‌توانید از پوره گوجه فرنگی به عنوان سس استفاده کنید .
گاهی می توان همبرگرها را بصورت ذغالی درست کنید. همبرگرها را داخل توری قرار دهید و بر روی آتیش ذغالی کنید.
می‌توانید همبرگرها را داخل فریزر نگهداری کنید و هر زمان نیاز داشتید آن را سرخ کنید.
 
بالا پایین