جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه واویشکا گوشت چرخ کرده شمالی مرحله به مرحله

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط اولدوز با نام طرز تهیه واویشکا گوشت چرخ کرده شمالی مرحله به مرحله ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 213 بازدید, 7 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه واویشکا گوشت چرخ کرده شمالی مرحله به مرحله
نویسنده موضوع اولدوز
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط اولدوز
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز۱ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
گوجه فرنگی۳ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینیبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و پودر سیربه مقدار کافی
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
مرحله اول
برای تهیه واویشکا گوشت چرخ کرده خوشمزه در ابتدای کار پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و بلافاصله پیاز را می افزاییم.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
مرحله دوم
حالا پیاز را تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود، سپس گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر به تابه می افزاییم.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
مرحله سوم
در این مرحله گوجه فرنگی ها را شسته و پوست آنها را جدا می کنیم، سپس با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم تا پوره شوند. زمانی که بوی خامی ادویه ها از بین رفت، رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
مرحله چهارم
حالا رب گوجه فرنگی را تفت می دهیم تا کاملا سرخ شده و رنگ آن باز شود، سپس پوره گوجه فرنگی را به تابه می افزاییم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا پوره گوجه فرنگی کاملا سرخ شده و روغن بیندازد.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
مرحله پنجم
در ادامه مقداری آب به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم گوشت به خوبی پخته و جا بیفتد. در این فاصله پوست سیب زمینی را جدا کرده و می شوییم، سپس به صورت نگینی خرد می کنیم و یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
مرحله ششم
حالا مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود. در ادامه سیب زمینی ها را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا کاملا سرخ شوند و پس از گذشت ۳۰ دقیقه به تابه می افزاییم.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
مرحله هفتم
در این مرحله سیب زمینی های سرخ شده را با کمی از واویشکا مخلوط کرده، سپس تابه را از روی حرارت بر می داریم. در نهایت واویشکا را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و سیب زمینی ها سرخ کرده را کنار واویشکا می ریزیم. نوش جان.
 
بالا پایین