مرحله پنجم (آمادهسازی سس آلفردو)
ظرف مناسبی به مانند تصویر زیر انتخاب کنید و روی شعله قرار دهید و سپس کره را اضافه کنید و وقتی ذوب شد، آرد را اضافه کنید و مقداری تفت دهید تا رنگ آرد تغییر کند.
سپس شیر را کمکم و در چند مرحله اضافه میکنیم و در هر مرحله به خوبی هم می زنیم تا به خوبی مخلوط شود و سپس مقداری آویشن، نمک و پودر فلفل سیاه را اضافه میکنیم و به خوبی هم می زنیم (حدود 5 دقیقه) و سپس خامه را اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم و در آخر
پنیر پارمزان را اضافه میکنیم و تا زمانی که سس به غلظت مناسب نرسیده به هم زدن ادامه می دهیم.
مرحله ششم (آمادهسازی پاستا پنه)
ابتدا قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و مقداری آب درون آن بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا به جوش آید و سپس مقدار کمی نمک و روغن را اضافه کنید و سپس پاستا ها را درون قابلمه ریخته و حدود 10 دقیقه بعد پاستا آماده می شود و باید آبکش شوند.