جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط *SHAKIBAgh* با نام طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 189 بازدید, 3 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو
نویسنده موضوع *SHAKIBAgh*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط *SHAKIBAgh*
موضوع نویسنده

*SHAKIBAgh*

سطح
2
 
کَشیپ شِرلی
کاربر ویژه انجمن
May
1,262
15,329
مدال‌ها
5

طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو:​

یکی خوشمزه ترین غذاهایی که می توان برای ناهار و شام تهیه کرد بدون شک پاستا پنه مرغ با سس آلفردو است چون علاوه بر این که بسیار خوشمزه می باشد خیلی راحت و سریع نیز آماده می شود و اگر نکاتی که در این دستور تهیه گفته می شود را به خوبی رعایت کنید حتما می توانید به راحتی این غذای ایتالیایی را تهیه کنید.


مواد لازم پاستا پنه :​

مواد اولیهمقدار
پاستا پنه نصف بسته
سی*ن*ه مرغ1 عدد
پیاز1 عدد متوسط
قارچ5 عدد بزرگ
سیر2 حبه
پنیر پارمزان100 گرم
خامه صبحانه2 قاشق غذاخوری
آرد گندم2 قاشق غذاخوری
کره50 گرم
آویشن، نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
جعفری خرد شده2 قاشق
روغنبه مقدار لازم

دستور تهیه پاستا پنه با سس آلفردو:​

مرحله اول (آماده‌سازی مواد اولیه)​

  • پیاز موجود را به صورت خلالی خرد کنید و کنار بگذارید.
  • دو حبه سیر را به خوبی خرد کنید.
  • قارچ های موجود را به صورت ورقه ای خرد کنید و کنار بگذارید.
  • سی*ن*ه مرغ را به صورت خلالی خرد کنید.

مرحله دوم​

ابتدا یک قاشق غذاخوری روغن را درون تابه ای مناسب می ریزیم و روی شعله قرار می دهیم و پیاز خرد شده است را اضافه میکنیم و تفت می دهیم.وقتی پیاز ها کمی طلایی شد ، سیر را اضافه میکنیم و کمی تفت می دهیم.

پاستا پنه


 
موضوع نویسنده

*SHAKIBAgh*

سطح
2
 
کَشیپ شِرلی
کاربر ویژه انجمن
May
1,262
15,329
مدال‌ها
5


مرحله سوم​

در این مرحله ابتدا مقداری حرارت را زیاد می کنیم و سپس قارچ های خرد شده را اضافه میکنیم و مقداری تفت می دهیم تا رنگ آنها تغییر کند.

مواد اولیه پاستا پنه


مرحله چهارم​

بعد از اینکه قارچ ها به خوبی تفت داده شد حرارت را کم میکنیم و سی*ن*ه مرغ خرد شده را اضافه می کنیم تا مرغ مغز پخت شود و سپس کمی نمک، فلفل سیاه و آویشن را اضافه میکنیم تا مرغ طعم دار شود و وقتی سی*ن*ه مرغ به خوبی مغز پخت شد شعله را خاموش کنید و تابه را کنار بگذارید.

پاستا


 
موضوع نویسنده

*SHAKIBAgh*

سطح
2
 
کَشیپ شِرلی
کاربر ویژه انجمن
May
1,262
15,329
مدال‌ها
5

مرحله پنجم (آماده‌سازی سس آلفردو)​

ظرف مناسبی به مانند تصویر زیر انتخاب کنید و روی شعله قرار دهید و سپس کره را اضافه کنید و وقتی ذوب شد، آرد را اضافه کنید و مقداری تفت دهید تا رنگ آرد تغییر کند.

پاستا پنه مرغ با سس آلفردو


سپس شیر را کم‌کم و در چند مرحله اضافه میکنیم و در هر مرحله به خوبی هم می زنیم تا به خوبی مخلوط شود و سپس مقداری آویشن، نمک و پودر فلفل سیاه را اضافه میکنیم و به خوبی هم می زنیم (حدود 5 دقیقه) و سپس خامه را اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم و در آخر پنیر پارمزان را اضافه میکنیم و تا زمانی که سس به غلظت مناسب نرسیده به هم زدن ادامه می دهیم.

پاستا پنه مرغ


مرحله ششم (آماده‌سازی پاستا پنه)​

ابتدا قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و مقداری آب درون آن بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا به جوش آید و سپس مقدار کمی نمک و روغن را اضافه کنید و سپس پاستا ها را درون قابلمه ریخته و حدود 10 دقیقه بعد پاستا آماده می شود و باید آبکش شوند.

 
موضوع نویسنده

*SHAKIBAgh*

سطح
2
 
کَشیپ شِرلی
کاربر ویژه انجمن
May
1,262
15,329
مدال‌ها
5

مرحله هفتم​

تابه مواد اولیه(قارچ و...) که در مرحله چهار کنار گذاشته بودیم را برداشته و دوباره روی شعله قرار می دهیم و پنه ها را به آن اضافه می کنیم و مقدار مخلوط میکنیم.

پاستا پنه مرغ با سس آلفردو


سپس سس آلفردو را اضافه کنید و به خوبی آنها را مخلوط کنید تا به خرد پنه ها برود و سپس آماده سرو می باشد.

پاستا پنه


پاستا پنه خانگی


نوش جان

نکات تکمیلی در مورد پاستا پنه​

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
پاستا پنه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
 
بالا پایین