طرز تهیه پنیر کبابی :
ابتدا شیر را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، اگر شیر فله ای خریدید بعد از اینکه 20 دقیقه جوشید نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا نمک در آن حل شود. حرارت را ملایم کنید و آبلیمو را کم کم به شیر اضافه کنید تا شیر بریده شود و دلمه شود.
قابلمه را به مدت 3-4 دقیقه از روی حرارت بردارید.
پارچه توری تمیزی را نم دار کنید و آن را درون یک آبکش پهن کنید، سپس آبکش را روی یک کاسه قرار بدهید.
شیر دلمه شده را در آبکش بریزید و صبر کنید تا آب آن خارج شود. پس از اینکه آب پنیر خارج شد، پارچه را دور تا دور پنیر بپیچید، آن را بین دو تختهی تمیز قرار داده و فشار دهید تا اگر آبی در آن باقیمانده است خارج شود.
درون ظرف درداری را با یک دستمال کاغذی حولهای بپوشانید، پنیر را از پارچه خارج کرده و در ظرف بریزید. سپس آن را با پشت قاشق فشار دهید تا در ظرف فشرده شده و ضخامت آن به 1/5 سانتی متر برسد.
درب ظرف را بسته و حدود 24 ساعت در یخچال قرار دهید.
با این روش شما 200 گرم پنیر کبابی تهیه کرده اید که می توانید آن را با ادویه جات مورد نظر طعم دار کنید، سپس به صورت مربعی برش بزنید و سرخ کنید.
پنیر کبابی سرخ شده را همراه با نان تست و انواع سبزیجات مانند گوجه فرنگی و کاهو به عنوان میان وعده ای مغذی نوش جان کنید.