مراحل تهیه ی چاشنی موفونگو:
مواد لازم را آماده کنید جمع کنید. روغن را در تابه ای خیلی داغ کنید. دمای روغن باید حدود 200 درجه سانتیگراد باشد.
طرز تهیه چاشنی بوقلمون و پلانتین, طرز تهیه پلانتین و بیکن, طرز تهیه چاشنی پلانتین و بیکن
مواد لازم برای چاشنی موفونگو را آماده کنید
زمانی که روغن در حال گرم شدن است، پلانتین های سبز را پوست بگیرید و آنها را به صورت حلقه ای به برش های 3/4 اینچی برش بزنید.
غذا با پلانتین سرخ شده, طرز پخت غذاهای فرنگی,نحوه ی پخت غذاهای ترکیه ای
پلانتین ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای برش بزنید
برش ها را به مدت 3 دقیقه در روغن داغ سرخ کنید. آنها باید یک رنگ طلایی روشن و نیمه نرم پیدا کنند.
طرز تهیه غذاهای ترکیه ای,مواد لازم برای تهیه ی پلانتین و بیکن, نکاتی برای تهیه ی پلانتین و بیکن
پلانتین ها را در روغن داغ سرخ کنید
برش های پلانتین را با یک قاشق سوراخ دار برداشته و روی حوله های کاغذی قرار بدهید تا روغن اضافی از آن ها خارج شود.
چاشنی موفونگو چیست,
پلانتین های سرخ شده را روی دستمال حوله ای کاغذی قرار بدهید
زمانی که برش های پلانتین به اندازه کافی خنک شدند، لبه های آنها را به صورت گرد صاف کنید.
اطراف برش های موز را صاف کنید
مجددا آن ها را به مدت 3 دقیقه در روغن داغ سرخ کنید تا آنها ترد و قهوه ای طلایی شوند.
برش ها را با یک قاشق سوراخ دار برداشته و دوباره روی حوله های کاغذی آبکش کنید.
مجددا داخل روغن سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند
پلانتین، بیکن، سیر، فلفل، پیاز و روغن زیتون را در هاون و به صورت ملایم کمی خرد کنید.