جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه چماق کباب

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Puyannnn با نام طرز تهیه چماق کباب ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 275 بازدید, 2 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه چماق کباب
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,981
مدال‌ها
3
مواد لازم برای تهیه چماق کباب :

گوشت گوسفند و گوساله مخلوط شده و چرخ شده 1 کیلوگرم
پیاز 2 عدد
سیر درشت 5 حبه
زعفران به مقدار لازم
فلفل دلمه ای قرمز و سبزاز هر کدام یک برش
گشنیزیک مشت خرد نکرده
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاه 1/3 قاشق چایخوری
گلپر1 قاشق چایخوری سرخالی
گوجه فرنگی سفت2 عدد متوسط
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,981
مدال‌ها
3
طرز تهیه چماق کباب :

ابتدا پیازها را با میکسر میکس کنید،(می توانید رنده هم کنید) و آب آن را بگیرید. سپس یک برش از فلفل دلمه ای ها را ببرید و به سیخ بکشید. و فقط می خواهیم قسمت بیرونی فلفل دلمه را روی آتش با فاصله بگذاریم و داخل آن را نمی گذاریم.



گوجه فرنگی را اگر بزرگ بودند از یکی و نصفی گوجه استفاده کنید اگر متوسط بود از دوتا آن ها را هم به سیخ بکشید. سیرها را هم به سیخ چوبی یا سیخ جگر بزنید.



پیاز آب گرفته شده را به گوشت اضافه کنید و بعد از آن گشنیزها را خرد کنید و به گوشت اضافه کنید. نمک و فلفل و گلپر را اضافه کنید و با دست خوب ورز بدهید و بعد زعفران را اضافه کنید. و خوب ورز بدهید.



مواد به سیخ کشیده را روی منقل کباب کنید به حدی که برشته شوند و نسوزند. بهتر است گوجه ها خیلی رسیده نباشند. سپس پوست روی فلفل دلمه ای ها و گوجه را جدا کنید و سیر را با خوب بکوبید و گوجه های پوست گرفته را به سیر اضافه کنید و خوب بکوبید. و بعد فلفل دلمه ای ها را ریز خرد کنید و مخلوط کنید.

سپس فلفل دلمه ای ها را اضافه کنید و گوجه و سیرها را اضافه کنید و خوب ورز بدهید نمک آن را بچشید اگر کم بود باز هم اضافه کنید و باز هم ورز بدهید. به مدت 1 الی 2 ساعت داخل یخچال قرار بریزید تا استراحت کند و گوشت سرد شود. گوشت را به سیخ بکشید و روی زغالی که روی آن خاکستر نشسته باشد کباب کنید.
 
بالا پایین