جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی طرز تهیه چیکن مالای کباب

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Puyannnn با نام طرز تهیه چیکن مالای کباب ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 226 بازدید, 2 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه چیکن مالای کباب
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
12,928
21,871
مدال‌ها
3
مواد لازم برای چیکن مالای کباب برای 2 نفر :

سی*ن*ه مرغ500 گرم
زنجبیل رنده شده20 گرم
پودر گشنیز 1 قاشق غداخوری
سیر له شده یا رنده شده2 عدد
پودر زیره سبز1/2 قاشق چایخوری
ماست 2 قاشق غداخوری
لیموی تازه یا آبلیمو به مقدار لازم
فلفل تند ساطوری2 عدد
فلفل سیاه1/2 قاشق چایخوری
خامه ترش2 قاشق غذاخوری
گشنیز تازه ساطوری2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون50 گرم
نمک و روغنبه مقدار لازم
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
12,928
21,871
مدال‌ها
3
طرز تهیه کباب مالای هندی :

برای تهیه ی کباب مالای هندی ابتدا، پوست زنجبیل را بگیرید. و با رنده ریز آن را رنده کنید. سیر را پوست بگیرید و آن را خرد کنید و به زنجبیل رنده شده اضافه کنید. گشنیز را هم ریز خرد کنید و به زنجبیل و سیر اضافه کنید. فلفل چیلی را هم خرد کنید و به موادتان اضافه کنید.



ترکیب سبزیجات را فعلا کنار بگذارید. سی*ن*ه مرغ ها را روی تخته به مکعب های 2 سانت به یک شکل برش بدهید.



تابه را کمی داغ کنید و پودر زیره سبز و پودر گشنیز را کمی در آن تفت بدهید این کار باعث می شود بو و عطر این ادویه ها بیشتر شود. (برای تفت دادن ادویه هیچ گاه از روغن استفاده نکنید فقط باید ادویه گرم شوند).



اکنون مرغ های خرد شده را به سبزیجاتی که از قبل آماده کرده اید اضافه کنید. فلفل، نمک، ماست همزده و در نهایت خامه ترش را به آن اضافه کنید. ادویه های تفت داده شده را هم به آن اضافه کنید.



آب لیمو تازه را هم اضافه کنید، مواد را خوب هم بزنید. به مدت 30 تا چهل دقیقه بگذارید تا مرغ در این مواد استراحت کند و مزه دار شود. سیخ های چوبی را از قبل در آب خیس کنید و مرغ ها را به سیخ بزنید. (این کباب را هم می توان روی منقل درست کرد و هم در تابه گرین با روغن بسیار بسیار کم بپزید ).



تابه گریل را روی حرارت کم بگذارید تا گرم شود. به مقدار خیلی کم روغن در تابه بریزید. سیخ های مرغ را درون تابه گریل قرار بدهید تا به آرامی پخته شود. هر دو طرف مرغ را در تابه بچرخانید تا خوب بپزند.



برای تزیین این کباب کمی گشنیز را خرد کنید. کمی قارچ خرد کنید و گشنیز و قارچ را تفت کوچکی بدهید. برای تزیین به عنوان دورچین در کباب مالای هندی خود استفاده کنید.
 
بالا پایین