جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

دسر طرز تهیه کادایف ؛ جذاب ترین شیرینی استانبولی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط -pariya- با نام طرز تهیه کادایف ؛ جذاب ترین شیرینی استانبولی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 121 بازدید, 8 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه کادایف ؛ جذاب ترین شیرینی استانبولی
نویسنده موضوع -pariya-
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط -pariya-
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6
 
[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,088
53,507
مدال‌ها
12
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6
 
[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,088
53,507
مدال‌ها
12
امروز قصد داریم شما را با طرز تهیه یکی از خوشمزه ترین دسرهای ترکیه‌ای آشنا کنیم. کادایف یکی از لذیذ ترین دسرهای ترکیه‌ای است که نه تنها در این کشور که در ایران نیز طرفداران بسیاری دارد. این دسر خوشمزه دستور تهیه آسانی دارد و مواد چندان زیادی هم احتیاج ندارد.
 
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6
 
[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,088
53,507
مدال‌ها
12
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6
 
[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,088
53,507
مدال‌ها
12
مواد لازم برای تهیه دسر کادایف خوشمزه
کادایف خرد شده ۲ و نیم لیوان

شیر: ۳ لیوان

خامه صبحانه: ۱ لیوان

شکر: نصف لیوان

گلاب: نصف لیوان

نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوری

گردو خرد شده نصف لیوان

زعفران دم شده ۱ قاشق غذاخوری
 
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6
 
[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,088
53,507
مدال‌ها
12
ابتدا نشاسته، شکر، خامه و گلاب را باهم مخلوط کنید و سپس کم‌کم شیر را به آن اضافه کنید. ترکیب موردنظر را آن‌قدر هم بزنید تا صاف و یکدست شود و گلوله‌ نشاسته‌ای در آن باقی نماند. محلول یکدست شده را روی شعله ملایم قرار دهید و آن‌قدر به هم بزنید تا شبیه فرنی غلظت شود و در آخر زعفران آب شده را به آن اضافه کنید. در همین حین رشته‌های کادایف را با کمی کره خوب تفت دهید تا طلایی شود و سپس گردوهای خرد شده را به آن اضافه کنید و زیر گاز را خاموش کنید.
 
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6
 
[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,088
53,507
مدال‌ها
12
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6
 
[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,088
53,507
مدال‌ها
12
یک ظرف مناسب مثل پیرکس یا یک قالب کمربندی را برداشته و نصف رشته‌های تفت داده شده را داخل آن بریزید و سطح آن را صاف کنید. کمی کره خنک شده روی آن ریخته و سپس سطح آن را با شهد آماده شده بپوشانید. باقی رشته‌ها روی شهد و بدون وارد آوردن هرگونه فشار داخل قالب بریزید تا کامل سطح آن را بپوشاند. روی قالب را با سلفون بپوشانید و اجازه دهید تا چندساعتی در یخچال بماند. درنهایت می‌توانید دسر را داخل ظرف دلخواه با انواع مغزها و گل تزیین کنید
 
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6
 
[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,088
53,507
مدال‌ها
12
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6
 
[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,088
53,507
مدال‌ها
12
نکات و ترفندهای مهم
بسیار مهم است که مطمئن شوید همه رشته‌های کادایف به‌طور کامل کره‌ای شوند. با این کار، مخلوط به‌طور یکنواخت پخته می‌شود و کاملاً ترد می‌شود…

قدم بسیار مهم بعدی که حتماً باید رعایت شود این است که از فشار دادن رشته‌ها اکیداً خودداری کنید. است. چراکه فشرده شدن رشته‌ها مانع نفوذ شهد به‌تمامی قسمت‌ها می‌شود. همچنین برش دادن کادایف در هنگام درست کردن نیز باعث می‌شود شهد به همه جای آن نفوذ کند.
 
بالا پایین