جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

شیرینی پزی طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی خانگی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Trodi با نام طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی خانگی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 172 بازدید, 19 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی خانگی
نویسنده موضوع Trodi
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Trodi
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
Dec
5,470
9,597
مدال‌ها
3
برای حل کردن پودر کاکائو نیاز به استفاده آب جوش نیست اما برای این‌که پودرکاکائو حل شود بهتر است که داغ باشد.

از قهوه داغ هم به جای آب می‌توانید استفاده کنید.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
Dec
5,470
9,597
مدال‌ها
3
آب داغ به لطافت و پف کیک بهتر کمک می‌کند.

استفاده از روغن به جای کره در طرز تهیه کاپ کیک‌ شکلاتی خیس به بافت مرطوب و پفکی کاپ‌کیک‌ها کمک می‌کند.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
Dec
5,470
9,597
مدال‌ها
3
۴. مافین‌ ها را پر کنید

در ادامه طرز تهیه کاپ‌ کیک خیس شکلاتی، مافین‌های آماده شده را کنار دست خود بگذارید، و دو‌ سوم آن را با کمک قاشق غذاخوری یا ملاقه کوچک پر کنید. به خاطر داشته باشید که مواد هنگام پخت در فر، پف کرده و به اصطلاح سرریز می‌شوند، پس نیازی نیست که مافین‌ها را پر از مواد کنید. با پر کردن کامل مافین‌ها، لبه‌های بالایی آن ترد شده و مرکز کاپ‌کیک‌ها فرو می‌روند.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
Dec
5,470
9,597
مدال‌ها
3
۵. کاپ کیک ها را بپزید
حال نوبت آن است که مافین‌ها را به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه در قسمت وسط فر قرار دهید تا به خوبی پخته شوند. اگر قالب شش‌تایی داشتید، می‌توانید آن‌ها را در دو مرحله در فر قرار دهید.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
Dec
5,470
9,597
مدال‌ها
3
بعد از آن‌که قالب‌ها را از فر بیرون آوردید، یک خلال دندان یا چنگال داخل کاپ‌کیک‌ها فرو کنید، در صورت نچسبیدن مایه کیک، کاپ کیک‌های خیس شکلاتی‌تان آماده هستند. تنها به خاطر داشته باشید قبل از آن‌که آن‌ها را از قالب بیرون بیاورید، اجازه دهید خوب خنک شوند.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
Dec
5,470
9,597
مدال‌ها
3
۶. فراستینگ را آماده کنید

بعد از آن‌که تمامی مراحل طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی خیس را پیش بردید، نوبت آن است که فراستینگ کیک را آماده کنید. نیاز است در کاسه‌ای بزرگ، کره را با هم‌زن دستی بزنید تا خوب پف کند. در مرحله بعدی پودر کاکائو و وانیل را اضافه کرده و تا مخلوط شدن کامل خوب هم بزنید. پودر قند را هم با هر بار هم‌زدن اضافه کنید تا با دیگر مواد مخلوط شود.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
Dec
5,470
9,597
مدال‌ها
3
در نهایت با کمک یک چاقو تیز یک دایره در مرکز کاپ‌کیک‌ها ایجاد کنید تا بتوانید داخل آن را با فراستینگ شکلاتی پر کنید. بعد از پر کردن‌شان، به آرامی دوباره کیک برش‌خورده را که به شکل مخروط است روی آن بگذارید و با کمک گاناش شکلاتی تزئین کنید.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
Dec
5,470
9,597
مدال‌ها
3
نکات تکمیلی تهیه کاپ کیک خیس شکلاتی

کاپ‌کیک‌ها با روش‌هایی متفاوت اما آسانی تهیه می‌شوند که به راحتی می‌توانید برای تمامی جشن‌ها و مراسم‌های خود، این دسر خوشمزه را آماده کنید. با این حال نکاتی را در قالب سوال و جواب در ادامه مطرح کرده‌ایم که به شما در پختی آسان‌تر کمک خواهد کرد.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
Dec
5,470
9,597
مدال‌ها
3
کاپ‌کیک‌های شکلاتی چیست؟

پودر‌ کاکائو ماده‌ای خشک‌کننده محسوب می‌شود، پس از روغن به عنوان یک انسجام‌دهنده و نرم‌کننده باید استفاده کرد. روغن رطوبت مورد نیاز کاپ‌کیک‌های شکلاتی را تامین و از سنگین شدن کاپ‌کیک‌ها جلوگیری می‌کند. به یاد داشته باشید که از روغن نباتی حتما استفاده کنید.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
Dec
5,470
9,597
مدال‌ها
3
جایگزین آب داغ در تهیه کاپ‌کیک‌های خیس چیست؟
اول از همه این نکته را به یاد داشته باشید که مایع داغی که به ترکیب اضافه می‌شود، طعم پودر کاکائو را افزایش داده و راحت‌تر آن را حل می‌کند. با این حال از قهوه حل‌شده به جای آب می‌توانید استفاده کنید. شما قهوه را با قهوه‌جوش یا قهوه‌ساز می‌توانید آماده کرده و در تهیه کاپ کیک استفاده کنید.
 
بالا پایین