- Mar
- 1,841
- 23,196
- مدالها
- 7

کباب از جمله غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار در بین ایرانیها است و مناسب انواع مهمانیها و مجالس است. گوشت کباب را میتوان از راستهی گوسفند یا گوساله انتخاب کرد، ولی رسم چلوکباب اصل بر این بوده است که کباب را از راستهی شیشک (گوسفند نر جوان) درست کنند. گوشت کباب باید بیات یا اختهشده باشد، یعنی پس از کشتار حداقل 3 روز و حداکثر 15 روز در سردخانه یا یخچال مانده باشد، وگرنه نه تنها نرم نخواهد بود، بلکه مزهی خوبی هم نخواهد داشت.
مواد لازم برای تهیهی کباب برگ
گوشت راستهی گوسفندی | 200 گرم به ازای هر نفر |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل | به مقدار لازم |
پیاز | 3 عدد |
آب ولرم | کمی |
آب زعفران | به مقدار لازم |
برای تهیهی کباب برگ بهتر است از راستهی گوسفندی استفاده کنید.
ابتدا گوشت را داخل ظرف گذاشته و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
سپس پیازها را درشت خرد کرده و رو و زیر گوشت را کامل با پیاز بپوشانید.
سپس در ظرف را بسته و در فریزر و دمای زیر صفر بگذارید تا کمی منجمد شود و یخ بزند. بعد از اینکه یخ زد از فریزر بیرون آورید و در یخچال قرار دهید تا یخ آن آب شود و بعد گوشتها را از ظرف بیرون آورید و پیازها را از آن جدا کنید.
گوشت را برداشته و کف دستتان را با آب ولرم کمی خیس کنید و کمی آب هم روی تخته بریزید.
سپس گوشت را روی تخته قرار داده و چاقو را وسط گوشت انداخته و آن را باز کنید. فقط مراقب باشید که قسمت انتهایی گوشت را کامل باز نکنید.
سپس گوشت را به صورت عمودی روی تخته گذاشته و با چاقو به آن ضربه بزنید. به دو طرف گوشت ضربه بزنید و نگران پاره شدن گوشت نباشید.
سپس چاقو را برگردانده و با قسمت پشت آن هم به هر دو طرف گوشت ضربه وارد کنید تا گوشت به دو قسمت مساوی تقسیم شود.