جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه کبه سیب زمینی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Puyannnn با نام طرز تهیه کبه سیب زمینی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 159 بازدید, 2 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه کبه سیب زمینی
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,532
22,013
مدال‌ها
3
مواد لازم برای کبه سیب زمینی:

سیب زمینی متوسط 5 عدد یا 500 گرم
آرد سوخاری ریز ترجیحا طعم دار از یک لیوان 1 بند انگشت سرخالی
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه ادویه های مخلوطبه مقدار لازم
پیاز 1 عدد
گوشت چرخکرده250 گرم
ادویه جات به مقدار لازم
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: DLNZ.
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,532
22,013
مدال‌ها
3
طرز تهیه کبه سیب زمینی :

ابتدا سیب زمینی را آبپز کنید و رنده کنید و نشاسته ذرت و آرد سوخاری خوب ورز بدهید تا یکدست شود.



سپس به سراغ مواد میانی بروید، پیاز را با کمی روغن تفت بدهید و با نمک و فلفل سیاه و ادویه ی دلخواه هم بزنید و کاملا مخلوط کنید.

بعد از سیب زمینی ها بردارید و دست خود را با کمی آب مرطوب کنید و آن را کف دست پهن کنید و از مواد گوشتی داخل آن بگذارید و آن را کاملا ببندید و حدود 30 دقیقه داخل فریزر قرار بدهید و بعد داخل روغن فراوان سرخ کنید.



نکته :

اگر روی سیب زمینی کبه ترک ایجاد شد دستتان را کمی خیس کنید و به آرامی روی قسمت ترک بکشید تا ترک ها پوشانده شود.



نشاسته ذرت باعث تردی کبه می شود. می توانید از آن استفاده نکنید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: DLNZ.
بالا پایین