طرز تهیه کتلت دیزی :
گوشت كوبیده را داخل ظرف بزرگتری بریزید و تخم مرغ را به آن اضافه كنید و خوب ورز بدهید.اگر تخم مرغ به نظرتان كم بود و مایه منسجم نشد می توانید از تخم مرغ بیشتری استفاده كنید. مقداری زعفران آب كرده را به همراه گرد لیمو، پودر سیر و موسیر و سایر ادویه دلخواه به مایه اضافه كنید و با گوشتكوب یا میكسر كاملا آن را مخلوط کنید تا یكنواخت شوند.
درون تابه ای كمی كره یا روغن بریزید، پس از داغ شدن كره 1 قاشق غذاخوری از مایه کتلت بردارید و داخل پودر سوخاری بغلتانید و داخل تابه بریزید. وقتی تابه پر شد در تابه را بگذارید تا یک طرف كتلت طلایی شود و کتلت مغز پخت شود. بعد آن را برگردانید و بدون در طرف دوم کتلت را سرخ كنید البته توجه داشته باشید كه مواد كتلت شما پخته شده اند و فقط در حدی باید حرارت ببینند كه تخم مرغ های وسط کتلت بپزند.